Strona 24 z 24 |
[ 234 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postac VD
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jawne oszukiwanie i mydleniu ludziom oczu ze Ekipa cos robi! Robi od kiedy?!!Odkiedy jest ten problem ?!!lekko mowiac od wejscia lodowej krainy! ile juz czasu minelo?!!! Gówno robi i Gowno zrobi a czekanie 2 lata na cud hahahah ciekawe kto jeszcze bedzie gral w ten syff co zrobi otworzy nowy server?!!! zrobi nastepna z dupy krainke gdzie znowy vd bedzie robil za tlo to wszystko z mojej strony koncze marnowanie czasu na ten badziew!! Dess mozesz robic sobie niespodziane mam to w dupie i bez wazelinki
ostrzeżenie za spam i brak kultury - ironka _________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
20 Kwi 2013, o 13:06 |
|
Zabójca Tilsai
|
@up
w końcu... ostrzeżenie za spam - ironka jak ja za takie coś dostałem ostrzeżenie to ona powinna od razu bana wyłapać, swoją drogą dziwię się co ten temat robi w pomysłach _________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek 20 Kwi 2013, o 15:41, edytowano w sumie 2 razy |
20 Kwi 2013, o 13:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
@up true
skończyła się pobłażliwość dla trolli ^^ ostrzeżenie za spam - ironka Rzeczywiście to że zgadzamy się z przedmówcą jest to spam... zamiast pisać srylion znaków o tym przyznałem racje komuś i odrazu to jest spam puknij się w głowę lepiej, jak bym nic nie napisał to świadczyło by że wszystko jest dobrze a tak wyrażam swój sprzeciw... - SoadMaster To jest temat w dziale pomysły i propozycje a nie temat do wyrażania poparcia n-ty raz w jednym temacie. Jeśli nie przedstawiasz konkretnych propozycji zmian tylko bawisz się w klakiera to nie w tym dziale. Dostałeś warna zgodnie z moim postem na wcześniejszej stronie - desacred Jasne koksie to nie twój temat ale twoje forum twoje zasady... Nie graj pokrzywdzonego bo marny z ciebie aktor. Chcesz pospamować to załóż w karczmie temat do wylewania żali nad VD. Na 20 (edit - 24) stron tego tematu możne sumarycznie jedna zawiera jakiekolwiek pomysły - desacred _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
20 Kwi 2013, o 13:16 |
|
Chodząca legenda
|
Vera, ja to ciebie nie rozumiem.
Najpierw wylewasz łzy, że VD jest do niczego, żeby go zmienić a jak już napisaliśmy że VD będzie zmieniany to ty z tekstem, że mydlimy oczy Oo. Jak napisałem że będą zmiany to znaczy że będą. Testy niedługo się odbędą, żadne konkretne pomysły już nie padają i robi się tutaj zbiegowisko trolli, dlatego temat zamykam. Gdy już coś konkretnego opracujemy to zostaniecie poinformowani w osobnym temacie. Pozdrawiam |
22 Kwi 2013, o 11:33 |
|
Strona 24 z 24 |
[ 234 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |