Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Aktualności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Prosty pomysł - aktualności z gry (pierwszy button od lewej strony w grze) skopiować na ekran wyboru postaci/serwera po lewej stronie gdzie wolnego miejsca jest w brud. Dlaczego? Żeby jeżeli coś nowego (małe poprawki, jak choćby zmiana regulaminu) pojawia się, zostało zauważone od razu. Nie klikam maniakalnie 5x dziennie w grze w tą zakładkę i poprzez to o zmianie regulaminu dowiedziałem się po ponad tygodniu. A tak - loguję się i widzę jakie zmiany zaszły. Moim zdaniem zdecydowanie lepsze miejsce na umieszczenie newsa w grze.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
29 Kwi 2013, o 13:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Miałbyś po prostu jeszcze jeden odnośnik więcej, którego byś nie klikał. Co to za różnica?
|
29 Kwi 2013, o 13:39 |
|
Uczeń Heremona
|
Kyth Moire napisał(a): Miałbyś po prostu jeszcze jeden odnośnik więcej, którego byś nie klikał. Co to za różnica? Nie zakładka. Chodzi mi o takie coś - zrobione na szybko, żeby przedstawić ideę http://scr.hu/0gpx/l3aw8 _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
29 Kwi 2013, o 13:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobry pomysł, nie zawsze patrze na aktualności a ominąć up-ka (nie zauważyć) podczas logowanie ciężko chyba będzie
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
29 Kwi 2013, o 13:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sama idea pomysłu fajna ale przykładowo mamy 2 postacie na 2 różnych światach i na każdym z tych światów obowiązuje inny regulamin (s3 i s5) i jak to pogodzić żeby się nie zlewało.
Tak teraz myślę, że chyba lepiej żeby pozostało na soim miejscu tylko jakoś było podświetlone albo coś w tym stylu _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
29 Kwi 2013, o 19:14 |
|
Administrator
|
Supakille napisał(a): Sama idea pomysłu fajna ale przykładowo mamy 2 postacie na 2 różnych światach i na każdym z tych światów obowiązuje inny regulamin (s3 i s5) i jak to pogodzić żeby się nie zlewało. Tak teraz myślę, że chyba lepiej żeby pozostało na soim miejscu tylko jakoś było podświetlone albo coś w tym stylu Myślę, że dużo ciekawsze byłoby okienko aktualności ze wszystkich serwerów. Informacje tam się pojawiające byłyby ogólne, bez natłoku informacji, rzut oka wystarczyłby na zorientowanie się co się dzieje na serwerze. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
29 Kwi 2013, o 19:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
rzuff napisał(a): Supakille napisał(a): Sama idea pomysłu fajna ale przykładowo mamy 2 postacie na 2 różnych światach i na każdym z tych światów obowiązuje inny regulamin (s3 i s5) i jak to pogodzić żeby się nie zlewało. Tak teraz myślę, że chyba lepiej żeby pozostało na soim miejscu tylko jakoś było podświetlone albo coś w tym stylu Myślę, że dużo ciekawsze byłoby okienko aktualności ze wszystkich serwerów. Informacje tam się pojawiające byłyby ogólne, bez natłoku informacji, rzut oka wystarczyłby na zorientowanie się co się dzieje na serwerze. Ewentualnie można było by dodać opcje zaznaczania, mianowicie iż zaznaczamy które informację nas ciekawią z którego świata a reszte po prostu wyłączamy _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
29 Kwi 2013, o 19:36 |
|
|
Supakille napisał(a): Sama idea pomysłu fajna ale przykładowo mamy 2 postacie na 2 różnych światach i na każdym z tych światów obowiązuje inny regulamin (s3 i s5) i jak to pogodzić żeby się nie zlewało. Tak teraz myślę, że chyba lepiej żeby pozostało na soim miejscu tylko jakoś było podświetlone albo coś w tym stylu Albo zakladki zrobić tam gdzieś na górze ogólne/s1/s2/s3/s4/s5 fajny bylby też Kalendarz |
29 Kwi 2013, o 19:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |