Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Ichtion
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Monterevoli napisał(a): Masz racje z tym wyjsciem, ale poprostu chodzilo mi o opcje szybkiego wyjscia bez smierci ani logania. wiem o co Ci chodziło. Ominięcia ichia jak już pisałem jak najbardziej, ale schodki raczej nie. _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 13:37 |
|
Uczeń Heremona
|
Wtedy będzie można zabić ichtiona, wyjść i instancję od nowa, bez konieczności obejścia statku, jak to powinno być. Lepiej 'posunąć' ichtiona na tyle, żeby dało się go ominąć.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
29 Kwi 2013, o 19:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za przesunięciem ichiego. Ma to też inne zastosowanie: jakiś 30lvl robi zlec u mandau dostał zabicie 10krabòw, wtedy można wejść do insty- wyczyścić i oddać zlec. Wiem że w instancji jest chyba tylko 8krabòw ale reszte można na plaży dobić
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
29 Kwi 2013, o 19:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Kraby albo się od razu anuluje, albo idzie do kawerny (tam, gdzie był mag z próby druidów). Niemniej, sam pomysł przesunięcia ichtiona nie byłby taki zły, jeśli rozważać całość tylko w sferze praktycznej. Fabularnie statek to raczej pułapka i nie powinno się łatwo wyjść. No, ale patrząc na aktywność w strefie fabularnej, jest to fakt bez znaczenia...
|
29 Kwi 2013, o 19:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No tak, większość osòb anuluje 10krabòw(jak i ja) ale mam ròwnierz problem z robieniem zlec na 10rybek w godzinie szczytu
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
29 Kwi 2013, o 19:45 |
|
Uczeń Simona
|
10krabo proste... albo na plaży jedziemy 2krabo i na statek jak robimy ichiego 8 (razem 10), albo 2x komus pomagamy w zlecku na 5krabo i mamy razem 10.
A co do pomysłu już się dwa razy wypowiedziałem. kolor zielony jest zarezerwowany dla moderatorów, nie używaj go. po raz kolejny - nigdy i w żaden sposób nie zmieniaj treści edycji moderatora. jeżeli uważasz że któryś przekracza swoje kompetencje, zgłoś sprawę do instancji wyżej - ironka _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
29 Kwi 2013, o 20:19 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |