Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
śmierć w taern
śmierć w taern
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Czy wnerwia was śmierć w taern.pl? jeśli tak przyczytaj
najpierw powiemy o śmierci wady i zalety wady: 1.bierze dużo expa 2.zniechęca do gry zalety: 1. zaciekawia grę teraz o pomyśle by zmniejszyć stratę expa do takiego przykładu np. 28 lvl ded zwyczajnie by tracił 5000-8000 exp a teraz by tracił 2000 exp , albo 86 lvl deda traci 6450 exp jak to przeliczać setkami poprostu 28x75=ilość straconego expa wady i zalety pomysłu wady 1.poczętki bęnda bardzo trudne zalety 1. będzie się mniej expa traciło 2. szypciej bendzie lvl up myślę że się pomysł podobał zapraszam do ankiety Ostatnio edytowany przez fahmi 5 Maj 2013, o 10:42, edytowano w sumie 6 razy |
5 Maj 2013, o 09:34 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Według Twojego przelicznika 28-lvlowi zabierałoby 28k expa. Sorry ale nie chce żeby zabierało mi za każdym dedem 65k expa.
_________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
5 Maj 2013, o 09:38 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
przepraszam za błąd złaziłem z kompa i się spieszyłem miało być 100x28=2800exp serdecznie przepraszam za bład
|
5 Maj 2013, o 09:47 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lis 2012, o 10:28 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Bez przesady , nie ma szans zeby to przeszlo , np. takiemu Madrytczykowi zabieraloby 14k exp ;D
|
5 Maj 2013, o 10:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Mi na vd 61 zabiera ~50k expa. Pomysł koszowy.
|
5 Maj 2013, o 10:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wada zniecheca do gry, zaleta zaciekawia gre? Nie wiem jak Ty ale dla mnie to przeciwienstwo. Tak na marginesie to chyba gracza powinno cos zaciekawic nie gre benda, bedzie,bendzie zdecydujesz sie ?
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
5 Maj 2013, o 10:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
idz sie schowaj z tym tematem gram 3 lata i nigdy to zmnieniane nie było i nie nazekam nie pasi co nie graj temat bez sensu jak dla mnie
|
5 Maj 2013, o 10:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tego co pamietam chyba zmieniali cos nie tak dawno. Ale na az taka zmiane bym nie liczyl.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
5 Maj 2013, o 10:44 |
|
Zabójca Tilsai
|
odpowiedź piąta: kupię słownik
a tak na serio to śmierć w Taernie jest bardzo łaskawa i większość sobie z niej nic nie robi, expa powinno zabierać wiele więcej niż zabiera w obecnej chwili, może ludzie nabraliby więcej ostrożności i nie chodzili np. na 70lvl na losowe tylko siedzieli tam gdzie powinni _________________ We are all the same, players in the game. |
5 Maj 2013, o 10:51 |
|
Pogromca Valdaroga
|
koperek napisał(a): odpowiedź piąta: kupię słownik a tak na serio to śmierć w Taernie jest bardzo łaskawa i większość sobie z niej nic nie robi, expa powinno zabierać wiele więcej niż zabiera w obecnej chwili, może ludzie nabraliby więcej ostrożności i nie chodzili np. na 70lvl na losowe tylko siedzieli tam gdzie powinni Dokładnie, obecnie stratę exp przy śmierci można odrobić w 20 min. Jest to kara łaskawa i piszę to po raz kolejny.. za mała! twój temat nie jest pierwszy więc zamykam i radze użyć forumowej szukajki. |
5 Maj 2013, o 11:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |