Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na Epizod II i na dalsze epizody.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Dzisiaj przedstawie moją koncepcję ciąglu dalszego Epizodu II co za tym idzie kolejne epizody i więcej questów prosiłbym o browarka jeśli komuś się spodoba.
Epizod II Musimy odzyskać kolejną skrzynkę z rąk Utorów. Udajemy się do jaskini Utorów. Walczymy na poczatek z 5 Utorami. Później z 2 Generał Utor i 1 Utorem. Następnie będziemy musieli walczyć z Utorem [ z tym najmocniejszym ]. Odzyskujemy kolejną skrzynkę i idziemy do Generała Varnohrma z dwoma skrzynkami. Koniec Questa. Epizod III - Czas na ostateczne starcie Będziemy musieli walczyc z 4 Generałami Utorami , Utorem. Następnie z 5 Generałami Utorami. Tearn będzie ocalone przez Utorów . No i bo zabiciu tych wszystkich Utorów niszczymy skrzynki albo mamy drugą opcję schowanią do Simona na ewentualny powrót Utorów. Idziemy do Generała Varnohrma z dobrymi wieściami , że broń jest dobrze schowana przed nastęną inwazją Utorów. Jak będę miał koncepcję na nowe q napisze _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
9 Maj 2013, o 22:58 |
|
|
Sugerując się wpisami na blogu jest już plan na II epizod, jednak jego wprowadzenie nie jest takie proste bo jakieś miasto bd musieli zrobić.
|
9 Maj 2013, o 23:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wczoraj się pytałem GM'ki i powiedziała , że nie ma pomysłu na Epizod II.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
9 Maj 2013, o 23:08 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Następnym razem zrób ss takiej wypowiedzi. Połowę twoich postów stanowi "GM zdradził mi tajemnicę stulecia", kiedy oczywistym jest, że albo zażartował, albo perfidnie kłamiesz.
|
9 Maj 2013, o 23:12 |
|
Administrator
|
Kesus napisał(a): Wczoraj się pytałem GM'ki i powiedziała , że nie ma pomysłu na Epizod II. Lepszy żaden pomysł niż taki.. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to jak bardzo rozbudowany był Epizod I.. teraz proponujesz jako II i III zrobić coś co się ledwo na kiepskie zlecenie nadawałoby.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
9 Maj 2013, o 23:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W którymś z wywiadów Torgerd powiedział jasno, że za epizod drugi bierze się w czerwcu i zajmie mu to 2 miesiące (2-3 miesiące jakoś tak), czyli zostanie wprowadzony zapewne z jesienną aktualizacją. Co do samego twojego pomysłu to
rzuff napisał(a): Lepszy żaden pomysł niż taki.. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to jak bardzo rozbudowany był Epizod I.. teraz proponujesz jako II i III zrobić coś co się ledwo na kiepskie zlecenie nadawałoby.. rzuff dobrze to ujął P.S Masz tu linki do wywiadów Wywiad cz. 1 https://soundcloud.com/user8366573/drygu-i-torgerd-vs-kgb Wywiad cz. 2 https://soundcloud.com/user8366573/drygu-i-torgerd-vs-kgb-cz-2 _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
10 Maj 2013, o 07:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
rzuff napisał(a): Kesus napisał(a): Wczoraj się pytałem GM'ki i powiedziała , że nie ma pomysłu na Epizod II. Lepszy żaden pomysł niż taki.. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to jak bardzo rozbudowany był Epizod I.. teraz proponujesz jako II i III zrobić coś co się ledwo na kiepskie zlecenie nadawałoby.. Można się zgodzić Q od simona bardziej zbudowane D: _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
10 Maj 2013, o 11:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Epizod II
Musimy odzyskać kolejną skrzynkę z rąk Utorów. Udajemy się do jaskini Utorów. Walczymy na poczatek z 5 Utorami. Później z 2 Generał Utor i 1 Utorem. Następnie będziemy musieli walczyć z Utorem [ z tym najmocniejszym ]. Odzyskujemy kolejną skrzynkę i idziemy do Generała Varnohrma z dwoma skrzynkami. Koniec Questa. Epizod III - Czas na ostateczne starcie Będziemy musieli walczyc z 4 Generałami Utorami , Utorem. Następnie z 5 Generałami Utorami. Tearn będzie ocalone przez Utorów . No i bo zabiciu tych wszystkich Utorów niszczymy skrzynki albo mamy drugą opcję schowanią do Simona na ewentualny powrót Utorów. Idziemy do Generała Varnohrma z dobrymi wieściami , że broń jest dobrze schowana przed nastęną inwazją Utorów. Zbyt proste,mało efektywne i bez sensu... Twórcy mają swój pomysł i zapewniam będzie on zapewne ''GENIALNY'' bo sam pomysł na zrobienie takiego ciągu zadań był świetny to i druga część będzie rewelacyjna |
10 Maj 2013, o 13:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |