Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Boss
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wiem ze Aministracja nie szuka pomyslow na bossy ale gram jakims czasem druidem i do 60 lvl trzeba chodzic w sklepowej klacie i oto moj pomysl:
zrobic bossa na lvl mniej wiecej 5-30 lvl co by dawal klate na 25 lvl by miala 5 wiedzy 3 mocy 50hp 30 many klute, sieczne ,obuchowe po 25-30 odp Boss by mial okolo 1500 hp by byl sam i jak sie idzie na niego to sie czysci ok 3 grupek 2 bandyci +lotr Boss by atakowal fizycznie i dystanosowo. Jego dmg by wynosilo ok 200-300.By mial umki ; -Dynka -Atak Dwureczny -Grubo -Rzut kamieniem Wyglad i nazwa jest do dopracowania bossa by mozna zrobic w jaskini gdzie sie bierze Medalion Adaira lub gdzie jest Wilcza Suka Prosze o lagodne opiniee ;> _________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
18 Maj 2013, o 17:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
ProTesciowa napisał(a): Wiem ze Aministracja nie szuka pomyslow na bossy ale gram jakims czasem druidem i do 60 lvl trzeba chodzic w sklepowej klacie i oto moj pomysl: zrobic bossa na lvl mniej wiecej 5-30 lvl co by dawal klate na 25 lvl by miala 5 wiedzy 3 mocy 50hp 30 many klute, sieczne ,obuchowe po 25-30 odp Boss by mial okolo 1500 hp by byl sam i jak sie idzie na niego to sie czysci ok 3 grupek 2 bandyci +lotr Boss by atakowal fizycznie i dystanosowo. Jego dmg by wynosilo ok 200-300.By mial umki ; -Dynka -Atak Dwureczny -Grubo -Rzut kamieniem Wyglad i nazwa jest do dopracowania bossa by mozna zrobic w jaskini gdzie sie bierze Medalion Adaira lub gdzie jest Wilcza Suka Prosze o lagodne opiniee ;> ten rar jest gorszy od klaty sklepowej to po 1 po 2 adair i wilcza suka jest w tym samym miejscu ppo 3 boss nie ma nawet nazwy _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
18 Maj 2013, o 17:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
chyba na 25 lvl nie bedziesz mial stat jak diabolo lub vorleah :/ pomysl troche a co do nazwy to niewiedzialem jaka dac
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
18 Maj 2013, o 17:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
ProTesciowa napisał(a): chyba na 25 lvl nie bedziesz mial stat jak diabolo lub vorleah :/ pomysl troche a co do nazwy to niewiedzialem jaka dac nie mówie o diabolo ale podobne staty mają zbroje u kowala _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
18 Maj 2013, o 17:34 |
|
Uczeń Heremona
|
Skoro wiesz, że administracja nie potrzebuje pomysłów na nowe bossy, to po cholere zakładasz ten temat.
Teraz fizole będą chcieli w ramach rekompensaty kolorową pelke przed 61, bo trzeba chodzic w sklepowej przed debbą... _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
18 Maj 2013, o 18:04 |
|
Chodząca legenda
|
ProTesciowa napisał(a): Wiem ze Aministracja nie szuka pomyslow na bossy ale gram jakims czasem druidem i do 60 lvl trzeba chodzic w sklepowej klacie i oto moj pomysl: [...] No to jak wiemy co i jak to zamykamy. Administracja jest w 100% świadoma jakie są braki w sprzęcie w danych przedziałach lvl _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
18 Maj 2013, o 18:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 129 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |