Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
puste okienko w eQ
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
pomysl na zagospodarowanie"
a wiec pomysł taki żeby wykorzystać to na item zwany -- skrzydła item szkrzydla dajacy mozliwosc znacznie szybszego przemieszczania sie typu co mapke dodajacy rowniez statystyki rozne dla fizoli i magow oczywiscie tez wygladajacy inaczej do otrzymania skrzydel potrzebne wykonanie Q na 100 lv ( jaki do rozwazenia dla ekipy) _________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
22 Maj 2013, o 20:58 |
|
Zabójca Tilsai
|
Vera is back i chyba wbiła 100lvl, pomysłów na zagospodarowanie tego miejsca było dużo, ten też jest lichy
_________________ We are all the same, players in the game. |
22 Maj 2013, o 21:00 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
już lepiej by tam pasował kurczak szczęście (+100%) do wypadania epików
_________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
22 Maj 2013, o 21:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
a po co mam popiernicz-ac przez cala małe przy wejściu na nastepna i skrzydlach pojawia się ikonka gdzie możesz przejść na następna lub pieszo normalnie
do tego mozna dodac zmienosc wygladu szkrzydel i koloru dla czach i blach typu biale i czarne _________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
22 Maj 2013, o 21:05 |
|
Administrator
|
Vera napisał(a): do tego mozna dodac zmienosc wygladu szkrzydel i koloru dla czach i blach typu biale i czarne I byśmy byli Aniołami albo Demonami. Bomba. Zamykam, pomysł nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
22 Maj 2013, o 21:10 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |