Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Złota Skrzynka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
rzuff napisał(a): Jasne że by ułatwiło życie, tylko niestety, mało klimatyczne i logiczne. Ekwipunek nosisz ze sobą. Sorry ale od logiki to trochę odbiegasz w tym temacie a klimat ma być na zarabianie przez Szeryfów gry i dobrą zabawe expiąc nie zwiedzając POZDRO _________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+ Ostatnio edytowany przez Ayzeya, 9 Cze 2013, o 00:37, edytowano w sumie 1 raz |
6 Cze 2013, o 23:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł jest bardzo dobry dla graczy co maja wiele postaci. Co do logiki to połowa tej gry jej niema np balans postaci itp. więc Rzuff nie wyskakuj z czymś takim .Weźmy pod uwagę że robię zle na żelazo a plany mam na innej postaci i jestem utopiony bo jak się wyloguje przepada a dzięki takiej skrzynce wszystkie moje postacie by miały do tego dostęp . Można to ulepszyć w taki sposób że powiedzmy wypada nam pierścień który nam pasi , akurat wchodzimy na red i nas ktoś deda . Tracimy pierścień , a wkładając go do skrzyni nie musi być + aby nie wypadł . Więc jestem na TAK
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
7 Cze 2013, o 09:59 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 138 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |