Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[I] Ilość graczy online
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Krotko i na temat, przydaloby sie wiedziec ilu graczy jest aktualnie w grze zawsze mnie to ciekawi, w wiekszosci gier sa tego typu wskazniki wiec nie widze przeciwwskazan aby w Taern taka drobnostke wprowadzic.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
24 Cze 2013, o 15:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
500 na oko na 1 servie
Na oko to chłop w szpitalu zmarł. Nie masz nic do dodania ws. przedstawionego pomysłu to proszę nie spamuj - rzuff _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
24 Cze 2013, o 16:34 |
|
Uczeń Heremona
|
Monterevoli napisał(a): Krotko i na temat, przydaloby sie wiedziec ilu graczy jest aktualnie w grze zawsze mnie to ciekawi, w wiekszosci gier sa tego typu wskazniki wiec nie widze przeciwwskazan aby w Taern taka drobnostke wprowadzic. Mnie bardziej ciekawi ilu graczy jest aktywnych na poszczególnych serwerach. (aktywność jak dla mnie oznacza zalogowanie się co najmniej jedną postacią z konta raz na miesiąc). Bo te 400 000 graczy to można różnie interpretować. Co do Twojego zaś pomysłu, liczba pokazująca ilość graczy mogła by się znajdować pod datą przy oknie czatu |
25 Cze 2013, o 16:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
"Ciekawość to pierwszy stopień do piekła"
kolejne zmiany, kolejne modyfikacje itd. ale czy to jest aż tak niezbędne w grze? w czym miałoby to pomóc graczom (nie licząc ciekawości ) |
25 Cze 2013, o 18:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 174 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |