Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Małze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
A nie prościej (dla graczy i programistów) byłoby zlikwidowanie instytucji pumpa na czarnym polu? Wtedy będzie to pole śmierci w dosłownym tego słowa znaczeniu. A ci co teraz narzekają na pumpa bo nie mogą bić 2lvl (zasłużenie czy nie to nie istotne), będą wtedy narzekać że są orani przez pięciu 100 lvl+ I koło życia się zamknie
|
|
27 Maj 2013, o 10:23 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
pomysl bardzo dobry. mogliby wlasnie zrobic cos takiego ze od 20 lvl. mniejszych nie potrzeba bo i tak na m2 sie wchodzi praktycznie 20+
|
|
31 Maj 2013, o 23:29 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Sty 2012, o 18:29 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Bramka od 15lvl była by dobra bo mniejsze levele też potrzebują kasy do 20lvl na Drengil , Ayol czy zbierać na set Reffa , Okowy .
|
|
2 Cze 2013, o 21:07 |
|
|
Uczeń Simona
|
Hmmm... dzisiaj zrobiłem sobie ryca.Specjalnie na statku padłem kilkakrotnie, aby mieć ten 1 lvl i doszedłem na małże... oczywiście zaskoczył mnie fakt że zabito mnie tylko raz
przez co zarobiłem te 100k. Jeśli narzekasz zrób Sobie 1 lvl'ą postać i sam idź na małże. _________________ Druid 45 rośnie |
|
3 Cze 2013, o 21:01 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Może mam złe informacje, ale czy Pump Master nie ma 33% na wyskoczenie, nawet z taką przewagą lveli?
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
|
3 Cze 2013, o 21:05 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Biszzkopt napisał(a): Nie głupi pomysł lecz poniżej 20 lvl byłaby już mała dyskryminacja ewentualnie byłabym za wstawić tam moby na przykładowym 20 lvl które skutecznie uciszyły problem z pump'em od 15 mozna do alairu to moze na malze tez od 15 ? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
4 Cze 2013, o 12:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
jak wam nie pasi to zróbcie sobie jakas postac 15 lvl dajcie do depo imperiały na 15 lvlu weźcie te imepriały i przenieście sie na małze i jak wam kradna to log i orasz
|
|
28 Cze 2013, o 12:42 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
wiecie ale cwaniactwo lol jak ci bije 100lvl to zrobić zeby pump wskakiwał a jak ty lejesz 2 lvl to nie zastanowic sie a potem pisac. ja mam mo wystarczy 30 lvl meteoryt i lejemy jak pump wpadnie to zaden problem wrocic a taki 2 lvl bedzie czekał az ktoś zleje te moby po drodze
|
|
28 Cze 2013, o 20:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
@Up
Ten 2 lvl inną postacią wyczyści sobie parę grupek i po problemie.Chociaż z 2 strony jednak zajmie mu trochę czasu te relogowanie i zabijanie, jednak po chwili znowu przyjdzie. Co do tematu, moim zdaniem bramka od 15 lvl była by dobrym rozwiązaniem. Od 20 lvl była by ona trochę za duża, bo są tacy nieustraszeni poszukiwacze przygód z niskim lvl (tj. 15-20), którzy nie boją się wilków, ani niczego co stanie im na drodze (No, może oprócz takiego jednego niebezpiecznego rzuffa ) i chcą trochę przy tym zarobić. _________________ Pozdrawiam cieplutko. |
|
28 Cze 2013, o 22:55 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 168 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |