Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ulepszenia petów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Kwi 2013, o 23:18 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
witam proponuje udoskonalić nasze pet. Już mówię co mam na myśli. Żeby nasze pupile
mogły nosić eq jak nasz własny bohater. Niemusicie robić całe eq dla naszego peta wystarczy że jakąś jego część np. na ogara hełm,zbroja,spodnie,naszyjnik i 2 pary butów na każdego peta proponuje ine dobranie sprzętu(jak pet dednie to sprzet niech zostanie z nim). I nie róbcie nowych bossów na eq dla petów. tylko proponuje dać kowalowi nowy dodatek "przerobienie przedmiotu" czy coś w tym stylu i nq. zdobyłem jeroszki przerabiam je i zakładam na peta. Sądze ze to dobry pomysł i proszę o przemyślenie mojej propozycji. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez kamil-lol, 16 Lip 2013, o 22:19, edytowano w sumie 1 raz |
16 Lip 2013, o 22:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Co do zbroi dla peta przydałaby się, oraz dodała nowe opcje. Możnaby też wprowadzić nowe bossy mające specjalne rary zbroje dla petów. Możliwe, że za twoją zgodą podejmę ten temat i wymyślę nazwy czempów/bossów oraz rarów setów jakie mogłyby dropić dla naszego peta. Oczywiście pomysł byłby wpełni rozbudowany wyłączając grafikę
używajcie szukajki, było wielokrotnie, nie przejdzie. zamykam - ironka _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
16 Lip 2013, o 22:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 172 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |