Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pumpmaster Off
Pumpmaster Off
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam.
Pumpmaster off !!! Co to wgl. ma być? Pumpaster?! What?! Jak jakieś cieniasy kozacza to nawet ich porzadnie zlać nie można. Jak sa slabsi to niech expia a nie jakis 1lvl przyjdzie sobie np. pokrasc malze to nawet nie ma go jak zlac Zaatakowalem dwoch kolesi (czachy) i o dziwo (te nowości) pump im się pojawił. Litości... W jakiej grze slabszym pomaga pump? Mają ochro 2dni to chyba starczy nie? Jeden ded na 2dni chyba ze sami kogos zaatakuja. Pump off, pump off! -- ewentualnie czarne pole niech będzie zapumpowane ;p Połączyłem, używaj proszę opcji edytuj - rzuff _________________ Ósma profesja, dziesiąty skill, jest fajna nutka- Power of will |
26 Lip 2013, o 14:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Cieniasy, to kozaczą w grze bijąc słabszych. Pump raczej zostanie wzmocniony (by przeciętny rycerz/sheed też mogli paść) niż osłabiony/usunięty.
|
26 Lip 2013, o 14:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Azhan napisał(a): Witam. Pumpmaster off !!! Co to wgl. ma być? Pumpaster?! What?! Jak jakieś cieniasy kozacza to nawet ich porzadnie zlać nie można. Jak sa slabsi to niech expia a nie jakis 1lvl przyjdzie sobie np. pokrasc malze to nawet nie ma go jak zlac Zaatakowalem dwoch kolesi (czachy) i o dziwo (te nowości) pump im się pojawił. Litości... W jakiej grze slabszym pomaga pump? Mają ochro 2dni to chyba starczy nie? Jeden ded na 2dni chyba ze sami kogos zaatakuja. Pump off, pump off! Po 1 ankieta. Zwrot 'cienias' może być uważane dla niektórych za wyzwisko. Po 2 Czemu pump off? Wkurzają Cię low lvl zrób se lolka na ich poziomie! Potem będzie 120 lvl x5 będą bili 10 lvl a ten nic? Proszę Cię pomyśl trochę... Po 3 EDYTUJ, NIE POST POD POSTEM. _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
26 Lip 2013, o 14:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak.. to słynne "Bicie słabszych". To co..? mam bić mocniejszych tylko ta? bo jak umiem grac i zaatakuje kogos i przegra to jest slabszy.
Pump off Pump off _________________ Ósma profesja, dziesiąty skill, jest fajna nutka- Power of will |
26 Lip 2013, o 14:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł do kitu, przeczytałem pierwsze słowo i już się nie podoba A poza tym czachy nie mają 2 dni ochro... Po to jest pump, żeby pomagać słabszym gdy jakieś high lvle ich zaatakują.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
26 Lip 2013, o 14:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
Azhan napisał(a): Tak.. to słynne "Bicie słabszych". To co..? mam bić mocniejszych tylko ta? bo jak umiem grac i zaatakuje kogos i przegra to jest slabszy. Pump off Pump off Możesz bić słabszych, ale nie że oni mają 2x mniejszy lvl... Kradną? Mówiłam lolek na ich poziomie.... Mózg on, mózg on... _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
26 Lip 2013, o 14:50 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Eh... to jak nie kasujecie pumpa to skasujcie czachy i tarcze, bo równych lvlo w 1 rundzie nie bije, a w drugiej z powodu ucieczki juz nie bedzie
_________________ Ósma profesja, dziesiąty skill, jest fajna nutka- Power of will |
26 Lip 2013, o 14:55 |
|
Administrator
|
Temat zamykam, pomysł nie przejdzie.
Było wiele, wiele razy poruszane: jedni chcą likwidacji pumpa, inni likwidacji PVP.. nie wiem który pomysł jest bardziej oderwany od rzeczywistości. Twórcy obiecują zmiany zarówno w PVP, jak i w samym pumpie - proponuję poczekać na efekty ich prac. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
26 Lip 2013, o 15:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |