Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
inthibory
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam. Zakładam ten temat ponieważ inthibory mozna kupic tylko za plate.
Tak ale czy nie lepiej bylo by gdyby mozna bylo kupic za kase ? Wiem wiem teraz pewnie kazdy bd pisal ,,mozesz kupic od gracza plate'' albo ,,przeciez mozesz zrobic inthibor'' ale nie kazdy ma czas aby zdobyc skladniki naa inthibor a nie kazdy sprzedaje plate Moj pomysl:Inthibor mozna kupic za kase Ceny do ustalenia (zostawiam admina zeby mieli co robic:D) Mozna bylo by tez kupic za imperialy np inthibor ktory kupimy za 3 platy 3 imperialy 4 platy 4 itp Negatywne komentarze są mile widziane (pouczają mnie ) Czekam aż Rzuff tu przyjdzie i mnie ochrzani xd _________________ |
2 Sie 2013, o 14:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Inhibitory są w praktyce jedynym sposobem na utrzymanie wartości platyny. Same morfy/pigmenty czy konta premium nie utrzymałyby jej ceny. Pozostaje jeszcze naprawa przedmiotów, ale już od miesięcy bardziej opłaca się naprawiać za złoto.
Biorąc pod uwagę koszta ulepszenia całego eq na +7, inne sposoby wykorzystania platyny są marginalne. Jeśli nie byłaby przydatna, nikt nie kupowałby kilka razy po 500 sztuk. Cena w złocie musiałaby być iście zaporowa, uwzględniając ilości złota na serverze. Tak, by korzystali z niej tylko ci, co i tak mają po 400kk złota. Wątpię, by ci na tym zależało. Nikt nie będzie sam strzelał sobie w kolano, pozbawiając się źródła zarobku. |
2 Sie 2013, o 14:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kyth ma rację. A jeśli inhubitory by były za złoto to byłyby takie ceny, że i tak wolałby platę.
Ps.: pewnie Rzuff już niedługo do Ciebie przyjdzie _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
2 Sie 2013, o 15:28 |
|
Uczeń Simona
|
ale za imperiały mogło by wejsc update
_________________ |
2 Sie 2013, o 17:03 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To nie ma znaczenia. Skoro można kupić imperiały za złoto, to w przypadku tego pomysłu można kupić inhibitor za złoto. Nie sądź, że administracja przespała lekcję podstawowych praw logicznych
|
2 Sie 2013, o 17:06 |
|
Duma Forum!
|
z lekką ironią:
myślę, że możemy prowadzić inthibory za złoto, nie wiem jeszcze do czego będą służyć ale pomyślę. na poważnie: inhibitory nie będą dostępne za złoto i system zostanie tak jak jest obecnie |
2 Sie 2013, o 17:08 |
|
Uczeń Heremona
|
Jedyny sposób płacenia złota za inhibitor to jest jego stworzenie, z dodaniem składników. Więc tutaj nie ma problemu \o/.
A tak propo, zostaną dodane receptury do inhibitorów: szmaragdowego i diamentowego? Na wiki ani widu ani słychu. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
2 Sie 2013, o 17:14 |
|
Duma Forum!
|
Basfau napisał(a): A tak propo, zostaną dodane receptury do inhibitorów: szmaragdowego i diamentowego? Na wiki ani widu ani słychu. nie zostaną dodane |
2 Sie 2013, o 17:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Heavenmaker napisał(a): z lekką ironią: myślę, że możemy prowadzić inthibory za złoto, nie wiem jeszcze do czego będą służyć ale pomyślę. Połączenie Inhibitora z morphem upujesz i item zmienia wygląd xD |
2 Sie 2013, o 18:15 |
|
Administrator
|
Zamykam, nie przejdzie, więc nie ma o czym dyskutować.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
2 Sie 2013, o 20:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 185 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |