Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Eventowe moby - propozycja
Eventowe moby - propozycja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.
Chciałbym złożyć propozycję o eventowych mobach. Żeby 1% szansa na rar była z 1 moba w grupie na evencie. Dlaczego? -Exp jest mizerny -Mocne grupki -Mała frajda. Załączam ankietę. _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
15 Sie 2013, o 17:53 |
|
Uczeń Simona
|
Czemu niby mizerny exp ?
Czemu mała frajda ? Przecież jak jest event to wszyscy się cieszą ^^. No chyba, że taki smutas z cb. Hmm... co do mocnych grupek, no cóż bywaja takie, ale jakoś są koszone. Jak są dla cb za mocne szukaj słabszych. 1% na rar, co się tych procentów na rary uczepiliście. Może od razu 1% na epika ? _________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
15 Sie 2013, o 17:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nafixdd napisał(a): Czemu niby mizerny exp ? Czemu mała frajda ? Przecież jak jest event to wszyscy się cieszą ^^. No chyba, że taki smutas z cb. Hmm... co do mocnych grupek, no cóż bywaja takie, ale jakoś są koszone. Jak są dla cb za mocne szukaj słabszych. 1% na rar, co się tych procentów na rary uczepiliście. Może od razu 1% na epika ? Exp mizerny dlatego iż jest w grupie Tilsai Ropucha Duszek jakiś Smok i Babadek. Osobno byśmy otrzymali wiecej expa. Idziemy z ekipa równa i dostajemy po 10k no sorry osobno już wiecej dostaniemy. _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
15 Sie 2013, o 18:02 |
|
Uczeń Simona
|
Czy ja wiem, czy osobno byś więcej dostał. Raczej tyle samo. Nie wiem ile expa jest za poszczególnego bossa bo dawno nie grałem, a tak po za tym zależy jakimi lvl tam szliście.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
15 Sie 2013, o 18:12 |
|
Uczeń Heremona
|
Kesus napisał(a): Nafixdd napisał(a): Czemu niby mizerny exp ? Czemu mała frajda ? Przecież jak jest event to wszyscy się cieszą ^^. No chyba, że taki smutas z cb. Hmm... co do mocnych grupek, no cóż bywaja takie, ale jakoś są koszone. Jak są dla cb za mocne szukaj słabszych. 1% na rar, co się tych procentów na rary uczepiliście. Może od razu 1% na epika ? Exp mizerny dlatego iż jest w grupie Tilsai Ropucha Duszek jakiś Smok i Babadek. Osobno byśmy otrzymali wiecej expa. Idziemy z ekipa równa i dostajemy po 10k no sorry osobno już wiecej dostaniemy. Aha. Ale żeby ubić taką grupkę to musicie wyczyścić kilka instancji, a tu jest wszystko jak na tacy podane. Ogólnie pomysł dropienia rarów z grupek eventowych jest dla mnie zupełnie nietrafiony. Ja odczuwam satysfakcję z tego że jest coś ciężko wydropić, wtedy taki rar ma dla mnie większą wartość i daje więcej frajdy. Nie mówiąc już o tym, że zaraz podniosą się krzyki, skargi i płacze bo na jednym serwerze jest więcej eventów przez co jest więcej szans na "darmowego" rara. Z radością oddam głos na "nie" |
15 Sie 2013, o 20:01 |
|
Administrator
|
I może szansa na epika jeszcze?
Temat zamykam, oderwany od rzeczywistości. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
15 Sie 2013, o 23:32 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 181 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |