Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niecodzienny handel
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
crazy co administracje obchodzi że ktoś jest głupi i łatwo wierny
_________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
10 Sie 2013, o 14:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:34, edytowano w sumie 1 raz |
10 Sie 2013, o 14:47 |
|
Uczeń Heremona
|
becian napisał(a): crazy co administracje obchodzi że ktoś jest głupi i łatwo wierny Becian, Ty tak na poważnie, czy sobie jaja robisz? Powiem Ci jak to wygląda z punktu widzenia ośmiolatka : Nie tak dawno była na forum rozdmuchana sprawa, gdzie koleś nie zapłacił całej sumy za jakiś item (poszło o 1kk) podczas sprzedaży na raty. I administracja załatwiła to sprawnie i szybko. Ja jako gracz mam dzięki temu świadomość że w razie gdyby ktoś chciał mnie oszukać, to znajdzie się na takiego cwaniaka bat. Sądzę że inni gracze odczuwają to tak samo. Crazyzdf napisał(a): np to ze musza dbac o dobro graczy...... po to oni sa.. jak ktos jest pokrzywdzony to chyba naturalne jest to ze musza przyjsc z pomoca.... +1 |
10 Sie 2013, o 21:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za !
_________________ Maluzo-S3 ON |
17 Sie 2013, o 23:44 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |