Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Fenix okiem graczy.
Fenix okiem graczy.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Papug nie ma celności ale ataków daje dużo więcej
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
14 Lip 2013, o 18:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
Powiedz mi ze fenix ma dobra celnosc to normalnie... ukaze...
Mam nadzieje ze moj post dal do myslenia nad zmianami u fenixa, bo jedynie co w nim dobrego - z reszta co wynika z komentarzy to wyglad... - Jezeli administracja nie ma pomyslow poprosze na pw (nawet testera) mozna przetestowac pare pomyslow aby udoskonalic tego peta. Papug ma KO i mu styka przyjamniej lepiej defi a ten len... _________________ Lvl:132 Na |
14 Lip 2013, o 20:47 |
|
|
Z tym nowym petem jednorazwym co jest MO też jest podobny problem... Za dużo skili i nie wie co robić, potrafi bić z podpali jak jest 5 przeciwników i nagle przerzucić się na meteo jak zostanie jeden...
|
14 Lip 2013, o 21:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie posiadam fenixa ale widziałem go w akcji,i jeszcze trochę i by padł na utorach ze Starych Znajomych. Papuga też widziałem,sprawował się na dz całkiem nieźle. A jesli chodzi o panterę-zdecydowanie cud miód jak gryzie,moja ma 68 lvl i póki co 18 dedzików. Zmiany w fenixie muszą być wprowadzone.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
14 Lip 2013, o 21:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak już marzymy o petach to ja chce, żeby ploxa ulepszyć jest droższy niż fenek ma mniej hp, słabszy dmg a defa daje od święta (chyba max1pa). Potrafi ded na 1 misiu jak bez krzaków ide. A i daje otepienie na każdej grupie na wieży tracąc mane juz na 1piętrze. A wracając do fenka- ponoć pety z klatek mają byc ciut ulepszone.
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
14 Lip 2013, o 22:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie ten pet jest gorszy niż Darkling. Często widzę , gdy ludzie wybierają DARKLINGA od Fenixa bo to mało opłacalne.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
15 Lip 2013, o 16:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
darkling jest takim "mo" tak samo jak fenix tylko ze darkling jest z 3 klatki dlatego jest lepszy
|
15 Lip 2013, o 17:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Fenixa ma moj kolega i mowi ze dobrze sie sprawuje a wiec nie wiem czy popierac ten temat xd
_________________ Maluzo-S3 ON |
17 Sie 2013, o 23:57 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |