Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] buff ze światyni
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Proponuje aby przy posiadaniu buffa ze swiątyni nasze hp/konda/mana byly na maxymalnym poziomie przy zalogowaniu. Teraz wygląda tak http://scr.hu/19e2/kqf6q , chcialbym aby posiadanie przez nas swiatynnego buffa nie wymagale kazdorazowego odpoczynku przy kazdym zalogowaniu gdyz jest to niekomfortowe
|
19 Sie 2013, o 01:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ciekawe jak "duże" grono osób by to stosowało. To jest tylko detal, szczegół. Wątpię, aby zaistniało to w grze.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
19 Sie 2013, o 08:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jest to detal więc na pewno prosty do wprowadzenia, korzystałby każdy kto posiada buff ze świątyni, po zalogowaniu nie musiałby odpoczywać/potać , tylko odrazu miałby full hp/kondy/many
|
19 Sie 2013, o 10:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Z tego co przeczytałem wynika, że chcesz, aby po każdym relogu mieć full staty, niezależnie od tego czy to 50 czy 500 hp/many/kondy przed relogiem.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
19 Sie 2013, o 10:58 |
|
Inżynier
|
Dragonfire78 napisał(a): To jest tylko detal, szczegół. Wątpię, aby zaistniało to w grze. Gra składa sie z detali i szczegółów, gdyby nie było ich poprawianych lub dopracowanych wchodziłbyś na gre i byś po 10 min mial dosyć. |
19 Sie 2013, o 10:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Basfau , chodzi mi tylko o dodanie stat które dostajemy ze świątynnych buffów
|
19 Sie 2013, o 12:04 |
|
Zabójca Tilsai
|
ogary też po odebraniu od wilczego/jorisa nie mają pełnego hp, z tego co wiem twój pomysł jest niemożliwy do wprowadzenia
_________________ We are all the same, players in the game. |
19 Sie 2013, o 12:21 |
|
Inżynier
|
Co innego staty kiedy padłes, a co innego kiedy normalnie cie wylogowało
W świecie komputerów nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko takie których sie nie potrafi zrobić samemu. |
19 Sie 2013, o 12:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Z tego co się orientuję to chodzi o to, że jeśli się wylogujemy z pełnymi statami to po zalogowaniu się z powrotem mamy odjęte staty z buffka świątynnego. To chyba o to chodzi autorowi. To powinno jak najbardziej być poprawione.
_________________ ,,Szczęście to mit - stworzyliśmy go sami.'' |
23 Sie 2013, o 17:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
no nwm nad czym wy myślicie skoro autor dokładnie napisał ze " chciałbym aby posiadanie przez nas świątynnego buffa nie wymagało każdorazowego odpoczynku przy każdym zalogowaniu gdyż jest to niekomfortowe" i co w tym do tłumaczenia tak jak con conrad napisał oto chodzi..
jestem ZA! |
23 Sie 2013, o 17:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |