Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlikwidowanie licznika zgony
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Sie 2013, o 22:42 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Hawai |
Cześć ,
Gram od pewnego czasu , i trapi mnie owy licznik w statystykach "zgon" , im większy tym się odechciewa grać , co prawda nie obniża statystyk ale jak początkujący gracz zginie to już widnieje.Wtedy zaczyna grać od początku i tak w kółko , chce i może inni też ze chcą aby zlikwidować licznik zgonów. |
23 Sie 2013, o 23:03 |
|
Uczeń Simona
|
Za za za.
Primo Odechciewa sie grać Secundo Uwaza sie graczy za nupow Tercio Czesto widze wyzywanie na globalu ze : Ale masz zgonow cieniasie... |
23 Sie 2013, o 23:42 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nid nie nie duzo zgonow nie oznacza nooba tylko kogos kto wie co to zabawa w pvp.
|
24 Sie 2013, o 08:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Daghar napisał(a): Za za za. Primo Odechciewa sie grać Secundo Uwaza sie graczy za nupow Tercio Czesto widze wyzywanie na globalu ze : Ale masz zgonow cieniasie... Primo - Chyba Tobie - dla mnie to motywacja zeby nabic kolejny tysiak Secundo - dokladnie to co powiedzial waski , ten kto ma duuzo zgonow wie co to pvp Tercio - jest to wyzywanie nobow 1-10 lv , i nie zdarza sie zbyt czesto ja moze 2 razy w swojej karierze to widzialem a gram juz sporo czasu - jezeli ktos wyzywa kogos od cieniasow to mod powinien zareagowac , poza tym nikt nie kaze chwalic sie swoimi zgonami na kurczaku . Pomysl do bani , licznik jest jak dla mnie fajny , i na 100 % nie przejdzie . _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
24 Sie 2013, o 08:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
szukajka, moi drodzy ^^
viewtopic.php?f=121&t=24669&hilit=licznik+zgon%C3%B3w jak widzicie pomysł już był, ze zbyt entuzjastycznym przyjęciem się nie spotkał, mało prawdopodobne żeby kiedykolwiek wszedł w życie. |
24 Sie 2013, o 12:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |