Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybki kontakt do adma - Pomysł
Szybki kontakt do adma - Pomysł
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Funkcja czatu online z GM funkcjonuje np. na Battlenet (sam gram w SC II). Z problemem (nie typu "gracz nazwał mnie świnią! zbanuj go!") można się zwrócić i zostaje on rozwiązany w tej samej minucie. Ale:
Za SC II należy zapłacić 59,90E Za wyzywanie graczy można trwale pożegnać się z grą on-line Ta gra na siebie zarabia na tyle, że obecnie trwające mistrzostwa (jutro finał) proponują dla wygranego 150.000 $ a transmisja on-line ze specjalnie stworzonego studia jest za darmo dla wszystkich (poza jakością HD) I finalnie - nie spotkałem się tam z bałwanami, którzy wchodzą do rozgrywki tylko dlatego, żeby nawrzucać innemu. Taern jest: za darmo bana zarobić niezmiernie ciężko nie proponuje nagród (poza turniejami) A gracze biorą rozwiązania z milionowych projektów które tam i owszem - sprawdzają się. To nie przejdzie, do czasu aż będzie tu aż tyle (wybaczcie określenie) tępej gimbazy która wchodzi do gry często tylko dlatego, żeby wrzucić innemu kilka przykrych słów w sobie tylko znanym celu. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
24 Sie 2013, o 22:56 |
|
|
Administrator
|
Zamykam, nie przejdzie.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
24 Sie 2013, o 23:28 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |