Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Arena - szybka walka
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Szybkie i mam nadzieję łatwe usprawnienie:
Chodzi o walki na arenie . Jeśli ktoś chce na arenie się zmierzyć to musi pomykać nierzadko z drugiego końca ( proszę zauważyć, że użyłem słów "chce" i "arena" jeśli ktoś chce na red/black to proszę bardzo ) więc może dodać opcję do konwojentów "chcę na arenę" Odbędzie się to tak jak teraz z handlem czyli z każdego miejsca przenosi na arenę i po załatwieniu przenosi do tego samego miejsca lub nie w zależności które rozwiązanie dla programistów będzie łatwiejsze do zrealizowania ... tyle P.S. jakby co użyłem "szukajki" , ale wyskoczyło 35 stron, więc nie chciało mi się tracić czasu na szukanie czy było czy nie @Koperek "Heloł" a jak nie mam i nie chcę być w gildii ? ale ok ..pewnie kosz Ostatnio edytowany przez zVirusowany, 24 Wrz 2013, o 11:11, edytowano w sumie 1 raz |
24 Wrz 2013, o 10:51 |
|
Zabójca Tilsai
|
przecież masz z gildii teleport pod samą arenę, nie bądź przesadny, nie jest to aż taki wysiłek kliknąć dwa razy myszką
_________________ We are all the same, players in the game. |
24 Wrz 2013, o 11:03 |
|
Administrator
|
Raczej nie było, bo to kiepski pomysł.
Po pierwsze Arena jest w Trentis i tam też powinieneś się udać jeśli chcesz walczyć. Po drugie istnieje teleport w Gildii. Po trzecie istnieje też Przewodnik. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Wrz 2013, o 11:12 |
|
|
Po czwarte: są na przykład niskie lvl, które nie mają na przewodnika lub gildii
Kolejny raz się przekonałem, że Taern jest kierunkowana TYLKO dla Highlvl ...Dziękuję rzuff za upewnienie mnie w tym co od dawna podejrzewałem A dodanie takie błachostki to pewnie parę minut Edit Ludzie ! Przecież to był luźny pomysł.Ponieważ łażąc na arenę i gdzieś tam jak napisałeś "w okolice Trentis" tracę niepotrzebnie czas i czas przeciwnika.Temat był "szybka walka" i temu miało to służyć .Jeśli "wsadzenie" takiej opcji w grę potrwałoby "parę minut" to komu to przeszkadza ? Pff ...a wrzucajcie sobie to do kosza . Ostatnio edytowany przez zVirusowany, 24 Wrz 2013, o 11:39, edytowano w sumie 1 raz |
24 Wrz 2013, o 11:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Niskie lvle zazwyczaj sa gdzies w okolicach Trentis, więc daleko nie mają. I nie mów, że gra jest dla wysokich lvli bo nie była planowana dla tak wysokich, więc teraz starają się nadgonić. Co nie znaczy, żę o małe lvle przestają dbać. Imperiały majątku nie kosztują, a 20 razy dziennie nie teleportujesz sie na arene.
_________________ B I L B E T T A - łucznik s7 |
24 Wrz 2013, o 11:29 |
|
Duma Forum!
|
zVirusowany napisał(a): A dodanie takie błachostki to pewnie parę minut każda błahostka to pewnie parę minut, gorzej jeśli są setki błahostek a jeszcze gorzej, jeśli istotna cześć tych błahostek nie ma sensu na resztę odpowiedziano Ci wyżej - takie rozwiązanie nie ma sensu, zwłaszcza że w przyszłości w kolejnych krainach pojawi się pewnie odpowiednik areny ale siłą rzeczy dla mocniejszych graczy |
24 Wrz 2013, o 11:32 |
|
Administrator
|
Bilbetta napisał(a): Niskie lvle zazwyczaj sa gdzies w okolicach Trentis, więc daleko nie mają. Dokładnie. Pozostaje jeszcze opcja, w której na 10tym lvlu łowią małże lub farmią zadanie na szablozębne.. wtedy mają daleko, ale to już ich problem, że znajdują się w miejscu, które nie jest przeznaczone na ich lvl. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Wrz 2013, o 11:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kierunek pomysłu dobry , w końcu to gra aspirująca do miana gry pvp , ale z tą ekipą widzę nikłe szanse na wprowadzenie ( ta niechęć do pracy... ).
+dialog z przewonikiem / konwo +wyrzuca w arenie , ale nie w trentis + po kliknięciu na wyjście z areny wracamy do konwo z którym gadaliśmy Aby wyeliminować free teleport do trentis Edycja: Edycja @down to ile wiem nt czarnych dziur to nie twoja sprawa , zamiast odnieść się rzeczowo do tematu to zaczynasz mnie oceniać i zwyczajnie trolować , jako kolorowy daj sobie warna czy coś... ps. Heavenmaker napisał(a): tak, ta ekipa ma większe aspiracje jeśli chodzi o swój produkt niż bezmyślne klikanie myszką i wynajdywanie co by tu jeszcze ułatwić, które finalnie sprowadziłoby się do zalogowania i przy wyborze postaci wyborze ilości expa, złota itp. do zdobycia w danej sesji a potem patrzenia jedynie na to jak nasza postać sama biega, skacze i śpiewa... no , fakt lepiej uznać za buguzing fakt że po 10-15min wygasa insta dojścia do DZ , lepiej nawsadzać więcej utrudnień często nieprzemyślanych i cieszyć się mniemaniem o sobie że tworzy się ambitną gierkę _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez DruidzkieŚci 24 Wrz 2013, o 21:13, edytowano w sumie 4 razy |
24 Wrz 2013, o 11:58 |
|
Duma Forum!
|
DruidzkieŚci napisał(a): Kierunek pomysłu dobry , w końcu to gra aspirująca do miana gry pvp , ale z tą ekipą widzę nikłe szanse na wprowadzenie ( ta niechęć do pracy... ). +dialog z przewonikiem / konwo +wyrzuca w arenie , ale nie w trentis + po kliknięciu na wyjście z areny wracamy do konwo z którym gadaliśmy Aby wyeliminować free teleport do trentis tak, ta ekipa ma większe aspiracje jeśli chodzi o swój produkt niż bezmyślne klikanie myszką i wynajdywanie co by tu jeszcze ułatwić, które finalnie sprowadziłoby się do zalogowania i przy wyborze postaci wyborze ilości expa, złota itp. do zdobycia w danej sesji a potem patrzenia jedynie na to jak nasza postać sama biega, skacze i śpiewa... ps. nt. chęci czy niechęci Ekipy do pracy proszę się nie wypowiadaj, bo na ten temat wiesz pewnie tyle ile nt. teorii czarnych i białych dziur |
24 Wrz 2013, o 12:08 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł nie ma szans z jednej prostej przyczyny:
Platyna. Zwoje i imperiały kupuje się za platynę (miedzy innymi) Logiczne że nikt nie będzie podcinał gałęzi na której siedzi, i ograniczał popyt na platynę wsród graczy którzy kupują ją na w/w rzeczy. |
24 Wrz 2013, o 16:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 415 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |