Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Instancje-(krótko)trwałe
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bez owijania w bawełnę. Wpadłem na pomysł, aby instancje mogły działać jeszcze parę minut po wylogowaniu z gry, ale uwaga! tylko gdy wyjdzie się z gry bez używania przycisku WYLOGUJ. Pomysł ten wpadł mi do głowy, gdy przeszedłem prawie całą instancję do bossa i nagle z niewiadomych przyczyn zresetował się komputer. No i oczywiście cała instancja poszła na marne. Chyba nie trzeba przy tym dużo roboty,a pomogłoby niektórym. Piszcie co o tym sądzicie!
_________________ Barbarzyńca 29lvl MO 20lvl Sheed 13lvl MO 18lvl Druid 7lvl |
4 Paź 2013, o 21:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Po wylogowaniu przez jakiś czas masz jeszcze czas na wejście do instancji, pozostaje ona aktywna przez około 5 minut.
|
4 Paź 2013, o 21:32 |
|
Administrator
|
Instancja trwa 5 minut po wylogowaniu, widocznie Twój komputer włączał się dłużej.
Nie rozdzielałbym tego na wyjście przyciskiem wyloguj lub nie, myślę, że zbyt mało osób z niego korzysta. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
4 Paź 2013, o 21:33 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No niby tak tylko, że z reguły 5min trwa odpalanie komputera, a laptopa czasami jeszcze więcej. Pozostaje jeszcze wejście na konto i zalogowanie do taernu. Nie wszyscy mają kompy z nasa które odpalają się w sekundę
Lub po prostu nie stać ich na taki komputer _________________ Barbarzyńca 29lvl MO 20lvl Sheed 13lvl MO 18lvl Druid 7lvl |
4 Paź 2013, o 21:34 |
|
Uczeń Heremona
|
Lub po prostu pakują tyle syfu, że komputer włącza się kilka minut... Kiedy jeszcze miałem twardziela ~90GB (takie tam prehistoryczne...) był on cały zapełniony, uruchamiał się lekko poniżej minuty, a kwestia uruchomienia przeglądarki i zalogowania się na taern to parę sekund.
Czas wygasania instancji jest odpowiedni i wg. mnie nie powinien ulec zmianie. Jeśli podczas bycia wylogowanym idziesz: zmywać naczynia, wyprowadzać psa na spacer, pędzić bimber, to już Ty zawiniłeś, bo aktualnie jest bardzo wygodnie, a niektórzy lubią pochodzić po mapce bez instancji i zbierać platynowe skrzynki. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Paź 2013, o 22:28 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 432 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |