Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] raportowanie składek, export do pliku?
[IDEA] raportowanie składek, export do pliku?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Maerle napisał(a): "...Gdybym jednak miał wybierać, to wolałbym z raportów dowiedzieć się właśnie tych proporcji o których wspomniałem na początku; Zenek wpłacił xyz surowców/mamony, pobrał 237824735 buffów świątynnych w skali miesiąca.... Kwestia dołożenia do tabeli zmiennej określającej pobieranie/zmywanie buffa per user, bo tego chyba nie ma (chociaż kto wie co tam się jeszcze w logu odkłada). Dalej już prosta sprawa bo wystarczy porównanie sumy wpłat platyny/złota/surki do ilości pobrań/zmyć przy modelu dla świątyni na konkretnym poziomie. Basfau napisał(a): Sama idea mi się podoba, tylko co zrobić, gdy ktoś wpłaci jednocześnie gold + surowce (na działce)? rozumiem, że chodzi Ci o coś takiego? Nie sądzę aby to był problem. Zależy jak wygląda to w bazie na serwerze. Jeśli w rzeczywistości to dwa oddzielne rekordy w bazie to problem z głowy bez myślenia, jeśli jest to ciąg znaków w jednym rekordzie to można to spokojnie obrobić formułami. Używaj proszę opcji edytuj, połączyłem. rzuff _________________ Mój kanał YouTube |
11 Paź 2013, o 16:28 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 422 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |