Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ASG
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam! to mj ostatni numer i mój ostani dzień na tej postaci będzie ale bez eq.Mam więc pomysł na nową profe:
1.nazwa:Mag Energii 2.umiejętności: laser strzela laserem mocne ataki energii zwiększa ataki porażenie podchodzi i poraża prądem kula energii strzela kulą energii meteoryt energii z góry leci meteoryt energii ochrona przed ogniem chroni przed ogniem zajście energii na niebie pojawia się energia i spadają iskry energii na przeciwnika tarcza energii tworzy się kula w której jest mag energii to jest tarcza dobra obrona przed korzeniami chroni przed korzeniami Napisałem to dlatego że niema nic nowego tylko w kółko to samo eventy turnieje niema co robic nowa postac dodała by większych emocji np. jak są te same postacie moi koledzy mam ich sporo nie chce im się grac bo w kółko to samo i niema nowych bossów, postaci. |
|
15 Paź 2013, o 13:15 |
|
|
Chodząca legenda
|
Niezmiernie rozwinięty i nowatorski pomysł, zasługuje na zamknięcie tematu.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
15 Paź 2013, o 13:17 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 421 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |