Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyłączy sie komputer i ....
Wyłączy sie komputer i ....
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dawno już się nie odzywałem na forum ale czas to przerwać.Mam pewien pomysł . A mianowicie chodzi i mi o to , że mój komputer potrafi się czasem wyłączyć , a gdy bije np.
herszta i mnie wyloguje to lipa. Miałem tak już na goblinach , zaatakowałem niechcący wyłączyłem nie tą kartę co trzeba było i po ponownym zalogowaniu się miałem do wyboru karty od śmierci. Mój pomysł polega na tym , że w ustawieniach będzie małe okno w którym możemy ustawić tak , że jak nas lognie to przerywa walkę. Po przerwanej walce grupa przeciwnika posiadała by pełen skład. ( taki jak był na początku) Dziękuję za uwagę . ps. Dam ankietę . EDIT: Jesli już taki pomysł był , lub taka opcja jest w Taernie prosze o natychmiastowe zamknięcie. 2 Edit....: nie piszcie takich postów jak : nie , nie podoba mi się albo: jestem na tak . Ankieta jest od tego |
20 Paź 2013, o 20:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł słaby ponieważ... np. walka mi nie idzie debufy (przykładowo) nie wbiły moby trafiaja na śmieszny %, logout i od nowa
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
20 Paź 2013, o 20:31 |
|
Uczeń Heremona
|
Rundę po logu postać jest nastawiona na ucieczkę, więc Twój pomysł to tylko ustawienie grupki do stanu początkowego po relogu.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
20 Paź 2013, o 20:35 |
|
Uczeń Heremona
|
Faktycznie, postać ucieka w najbliższej rundzie po wylogowaniu. Nie wiem tylko jak się ma sprawa z defem, łatwo się tego nie sprawdzi, ale gdyby miało to wyglądać jak 5 PA w ucieczkę i def 000 to raczej nieczęsto mamy szansę ustać na bardziej wymagającym przeciwniku... nie orientuje się ktoś jak to wygląda w rzeczywistości? Def losowy, czy rozdany w miarę po równo?
20 Paź 2013, o 20:39 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie wiem, czy deff losowy, czy rozdany po równo, ale jest na pewno, bo często jest tak, że jestem na bossie w pt, kogoś wyloguje, widać ten X na dole, w next rundzie, kiedy ma ucieczkę i ataki pójdą w niego, to na żadnej strefie nie ma 100%, zawsze są niższe i coś tam uniknie.
Pomysł ogólnie do bani, bo - jak napisał jeden z poprzedników - wystarczy, by komuś nie szło w walce, daje loga, wraca do gry i podejście nr 2., bo mamy z przeciwnikiem tyle kondy/many/hp, ile mieliśmy na starcie walki. _________________ |
20 Paź 2013, o 20:42 |
|
Administrator
|
Toluabc napisał(a): Dawno już się nie odzywałem na forum ale czas to przerwać Polemizowałbym Pomysł bez szans na realizację, powyżej przedstawiono już argumenty. Zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
20 Paź 2013, o 20:50 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 412 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |