Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Urodziny w Taern
Urodziny w Taern
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
No dobrze mówisz można by na przykład ustawić sobie dzień przed urodzinami . Mama piecze torta a my gramy w taern i czekamy do jutra
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
20 Paź 2013, o 14:06 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Więc co? Wprowadzać "datę urodzin" tylko po to, by wszyscy kłamali? Jeśli jedynym celem jest systemowe hh na cały dzień, to pomysł od razu spali na panewce. Lepiej już zrezygnować z jakichkolwiek premii, poza właśnie czysto wizualnymi (dodatkowe oznaczenie etc).
|
|
20 Paź 2013, o 14:09 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł bardzo dobry! Brakuje mi tutaj takich każualowych rozwiązań, niby Taern to bardziej mroczny klimat jednak fajne są takie pierdułki.
Kolor nicku: Tak Datę wpisujemy tylko raz, zaraz po wprowadzeniu tego mechanizmu. Premia: Wydaje mi sie, że powinniśmy miec wybór. Eliksir za godzine podwajajacy zdobywane doświadczenie (jesli to możliwe) 15 Inhibitorow diamentowych, 200 zwojow teleportacji, a może jakiś bonus w procencie do dropu rara (max 1 punkt procentowy jesli to możliwe) Możliwości wiele, ogolnie pomysl bardzo dobry. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
20 Paź 2013, o 17:48 |
|
|
Administrator
|
Wprowadzi to wg mnie więcej zamętu niż miłej atmosfery.
Gdy grałem więcej na s1 to w gildii DoG mieliśmy tak zgrany skład, że wiedzieliśmy kto jak ma na imię, ile ma lat i kiedy ma urodziny. Kolor nicku jest tylko przypisany ekipie i też tak powinno zostać, bo za chwile będą się pojawiać konta założone dzień wcześniej, a gracze na nich będą się podszywać pod gm/admina/mod. Młodzi gracze widząc inny kolor sugerują się, że to od razu członek teamu i niech tak pozostanie. Spójrzmy prawdzie w oczy - około 80% [a może i więcej] graczy ma w nosie kto w danym dniu ma urodziny. Po co ich katować takimi informacjami? Wg mnie pomysł zbędny i bez szans na wprowadzenie. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
21 Paź 2013, o 11:33 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 409 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |