Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wojna g.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Siemka, ja z s2 gdzie postanowiłem zrobić wojne na nup charze otwarta przeciwko trzem gildiom, 2 sie poddały a w trzeciej sa gracze nieaktywni od 5 dni. Proponuje zeby to jakoś zmienić bo w takim razie wojny otwarte znów sensu nie mają. Propozycja moja jest taka by automat obsłużył , że jeżeli w gildi wszyscy członkowie są niedostępni od np 7dni wojna zostaje poddana.
Pozdrawiam, Pyrqo _________________ Lvl:132 Na |
26 Paź 2013, o 15:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Napisz do kanclerza koperte czy walczą albo się poddają następnie porób SS i daj na support już tak miałem ...
Ekipa zrobiła z tym porządek _________________ WHY SO SERIOUS ? |
26 Paź 2013, o 15:50 |
|
Administrator
|
To tylko 5 dni, więc jeszcze tragedii nie ma.
Pomysł kiepski, wolałbym, żeby był automat który kończy wojnę po danym czasie, problem był wielokrotnie poruszany i cisza, a rozwiązałby takie sytuacje. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
26 Paź 2013, o 17:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
a było kiedyś coś takiego lecz nie działało
_________________ WHY SO SERIOUS ? |
26 Paź 2013, o 18:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dosc znaczaca informacja w tej sprawie jest fakt ze kanclerz i stratedzy to nup chary gildi z ktora rozpoczalem wojne, co oznacza ze nie loguja na te postacie tylko dlatego ze licza azeby poddac wojne (nasza strona), nie widze wiec sensu w wojnach otwartych i uwazam to jako blad przy tworzeniu projektu.
_________________ Lvl:132 Na |
26 Paź 2013, o 22:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za wszelkimi zmianami dotyczącymi wojen. Jeżeli wprowadzenie maksymalnego czasu trwania wojny jest z jakiegoś powodu niemożliwe to można chociaż zmniejszyć minimalną ilość punktów potrzebnych do wygrania. Mam gildie dla lolków pod pvp i wszyscy chcemy jak najczęściej brać udział w wojnach, niestety w gildii z graczami 20-40lvl wbić na wojnie 10k pkt to niemały wyczyn.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
27 Paź 2013, o 17:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 439 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |