Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa "ARENA"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
mam taki pomysł a mianowicie o urozmaicenie walk pvp a w sumie aby wyłaniać koxa nad koxami
do rzeczy co 3-4 miesiące (nwm dokładnie) odbywało by sie pvp na s0 ale najpierw kwalifikacje 1 turek open 1 vs 1 140 msl wciągu 3-4 miesięcy każde pierwsze 2 wygrani trafiali by na listę gdzie w końcu co te 4 miesiące powiedzmy odbywało sie pvp na s0 i wyłaniali byśmy koxa nad koxami wygrana był by no nwm tu wiele jakiś skin czy coś no i oczywiście Honor na wieki XD a przegranych niech piekło pochłonie i np jakąś listę forum/grze 10 najlepszych w pvp 1 vs 1 jeśli chcecie mogę dorobić ankietę |
7 Lis 2013, o 15:05 |
|
Zabójca Tilsai
|
dostęp do s0 mają tylko wyznaczeni gracze i żaden pomysł rozgrywania tam turniejów nie przejdzie, poza tym co to za różnica przeprowadzać je na zwykłych serwerach
z tego co zrozumiałem to chcesz aby zwycięzcy turniejów 1vs1 w poszczególnych miesiącach startowali w takim tylko dla nich i spośród nich wyłonili najlepszego co jest moim zdaniem bez sensu, bo przecież ile takich osób będzie? zwykłe turnieje w zupełności wystarczą _________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek, 7 Lis 2013, o 15:17, edytowano w sumie 1 raz |
7 Lis 2013, o 15:13 |
|
Współpracownik Gnarla
|
koperek napisał(a): dostęp do s0 mają tylko wyznaczeni gracze i żaden pomysł rozgrywania tam turniejów nie przejdzie, poza tym co to za różnica przeprowadzać je na zwykłych serwerach ciekawe jak ludzie z s4 np będą walczyć z kimś z s3 ? co do s0 na te 1h można by było dać dostęp dla wygranych jeśli ktoś by wyszedł po za arenę czy coś jakieś kary i po sprawie |
7 Lis 2013, o 15:17 |
|
Zabójca Tilsai
|
Showtimee napisał(a): koperek napisał(a): dostęp do s0 mają tylko wyznaczeni gracze i żaden pomysł rozgrywania tam turniejów nie przejdzie, poza tym co to za różnica przeprowadzać je na zwykłych serwerach ciekawe jak ludzie z s4 np będą walczyć z kimś z s3 ? ja nie widzę w twoim pomyśle abyś napisał, że to mają być osoby z każdego serwera pojedynkujące się między sobą Showtimee napisał(a): co do s0 na te 1h można by było dać dostęp dla wygranych jeśli ktoś by wyszedł po za arenę czy coś jakieś kary i po sprawie wiesz ile jest roboty dla inżynierów itp. przy zakładaniu postaci na s0? _________________ We are all the same, players in the game. |
7 Lis 2013, o 15:21 |
|
Administrator
|
Pomysł bez sensu, s0 nie służy do zabawy.
Zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
7 Lis 2013, o 15:32 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 431 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |