Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mag :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Heavenmaker napisał(a): poszukaj dobrze na forum - temat o tym był jeszcze przed wpuszczeniem Kimerula na serwery - i pomyśl z czego to wynika W takim razie z premedytacją przybiliście jeszcze gwózdz do trumny, pogratulować. _________________ V - łucznik s3 - R.I.P |
29 Wrz 2013, o 18:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
patrzac pod tym katem, masz racje. jednak przydala by sie mala reklama serverow uk/us, aby zwiekszyla sie ilosc graczy.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
29 Wrz 2013, o 18:33 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Kyth Moire napisał(a): baloczi napisał(a): TAK na poważnie. Maluchy macie rocka i szukanie przez was maga, tylko jest to przeszkadzanie graczom którzy mogą zdobyć adekwatną nagrodę co do ich lvla. Nioch Nioch, tylko, że dla High lvla który nie może znaleźć ekipy na bossa to normalne, że chodzi na coś mniejszego, a dla lolków wchodzących nie tam gdzie trzeba (jak chce robic maga niech wbije lvl a nie przeszkadza większym)nie jest to już normalne... Tak zaraz powiesz szukanie wyzwań itp ale nie bądź śmieszny... to tak jakby na eventach nigdy nie robiono przedzialów lvlowych, oczywiscie niskie moga iśc na przedział wysokich ale nie aby przeszkadzać, tak samo jak wysokie nie moga przeszkadzac niskim zabijając moby. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
1 Paź 2013, o 19:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
gz dusza kiedyś 200 pl dusza teraz 1,5kk i ledwo kto ja chce
kamienie kiedyś 50pl szt teraz 300k |
2 Paź 2013, o 09:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Na s4 jest taki sh co dziennie dropi po 3 dusze (ma 45 lvl)
Ja mam 43 i oddałem to zlec 3x i za 1 razem 100 Zł za 2 miesko i po 1 k xpa i złota a za 3 razem 97 Złota |
12 Paź 2013, o 19:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
http://scr.hu/0ov4/fx6b5
Z reguły człowiek się wkurzał jak mag presi i dawał ciągle tylko prest i honor ale teraz to przesadził Mnie tylko ciekawi czy tak ma prawo być aby ze zlecki całkowicie NIC nie otrzymać? _________________ BadylBamber s2 |
12 Lis 2013, o 08:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lis 2013, o 09:30 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BlackMaggg |
Wg mnie mag powinien zostać taki jaki jest.
A jeśli już zmieniać klasy postaci to wszystkie, jeśli ktoś umie grać to z łatwością rozwali maga. |
12 Lis 2013, o 09:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
sylvioeu napisał(a): Wg mnie mag powinien zostać taki jaki jest. A jeśli już zmieniać klasy postaci to wszystkie, jeśli ktoś umie grać to z łatwością rozwali maga. A wg mnie to pomyliłeś temat bo to o magu do zlecki a nie o MO tego maga się nie rozwala czy ktoś z kolorowych mógłby odpowiedzieć na pytanie czemu zlecka nic nie dała ? nie wiem czy zgłaszać to jako bug czy to celowe działanie ale moim zdaniem jak robota zrobiona to i zapłata się należy. _________________ BadylBamber s2 |
12 Lis 2013, o 09:53 |
|
Administrator
|
Badyl napisał(a): sylvioeu napisał(a): Wg mnie mag powinien zostać taki jaki jest. A jeśli już zmieniać klasy postaci to wszystkie, jeśli ktoś umie grać to z łatwością rozwali maga. A wg mnie to pomyliłeś temat bo to o magu do zlecki a nie o MO tego maga się nie rozwala Badyl napisał(a): sylvioeu napisał(a): czy ktoś z kolorowych mógłby odpowiedzieć na pytanie czemu zlecka nic nie dała ? nie wiem czy zgłaszać to jako bug czy to celowe działanie ale moim zdaniem jak robota zrobiona to i zapłata się należy. Był już taki temat: viewtopic.php?f=86&t=28955&hilit=0+presti%2A+mag%2A Nie, nie jest to błąd. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
12 Lis 2013, o 14:37 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 409 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |