Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Przestawienie Murraga
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł krótki i łatwy do wprowadzenia. Dotyczy bowiem przesunięcia Murraga w strone pomostu. Dlaczego? Murrag przy rozmowie ma zdjęcie na którym opiera się o most, a tak naprawdę stoi na środku wioski. Nietrudne, a od razu będzie inaczej wyglądało.
@Edit _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." Ostatnio edytowany przez Kij, 6 Lis 2013, o 17:21, edytowano w sumie 1 raz |
|
6 Lis 2013, o 17:13 |
|
|
|
Ale Murrag jest rybakiem i dlatego mieszka w wiosce rybackiej - chyba trafniejsza byłaby zmiana miniaturki(czy tam obrazka)
@edit - no chyba że tak - zastanawiałem się nad mostem jedyny który mi na myśl przyszedł to ten u herszta W sumie to taka zmiana byłaby nawet fajna nie musielibyśmy sobie już wyobrażać że jak naciskamy "przenieś na wyspę"(chyba inaczej tam pisze ale co tam) że idziemy przez całą wioskę do łodzi Ostatnio edytowany przez seba11pl, 6 Lis 2013, o 17:19, edytowano w sumie 1 raz |
|
6 Lis 2013, o 17:14 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ale chodzi, żeby go w tej wiosce zostawić, ale bliżej pomostu
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
6 Lis 2013, o 17:15 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Chodzi ci o molo?
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
7 Gru 2013, o 21:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Takich graficznych niuansów pewnie jest wiele, tak jak np. drzwi, okna i drewniana podłoga w namiocie orków
_________________ |
|
8 Gru 2013, o 00:17 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |