Strona 5 z 5 |
[ 50 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy, specialny serwer
Nowy, specialny serwer
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Arato napisał(a): W każdym razie najbardziej prawdopodobna data startu s6 jest to styczeń A można prosić o źródło takich rewelacji? Bo z tego co mi "medja muwiom" to o s6 w styczniu mowy nie ma. No chyba że słowo 'prawdopodobna" należy brać nad wyraz dosłownie |
30 Lis 2013, o 18:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Torkil napisał(a): Arato napisał(a): W każdym razie najbardziej prawdopodobna data startu s6 jest to styczeń A można prosić o źródło takich rewelacji? Bo z tego co mi "medja muwiom" to o s6 w styczniu mowy nie ma. No chyba że słowo 'prawdopodobna" należy brać nad wyraz dosłownie Serwery powstają wg. ciągu arytmetycznego. s4 ( 30 listopada ), s5 (12 grudnia) no i s6 powstanie w styczniu |
30 Lis 2013, o 20:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Gru 2013, o 18:50 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: soberad |
Może zrobić taki server że będzie zwiększenie lvl do 300lvl + większy exp wtedy dużo będzie graczy na servie
i co 2 dzień turki |
8 Gru 2013, o 12:51 |
|
Uczeń Heremona
|
@up nie licz na to - wbrew pozorom osoby w przedziale wiekowym 7-12 nie są dominantą w Taernie.
8 Gru 2013, o 13:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeżeli takie coś powstanie będę jedną z pierwszych osob które sie tam zalogują, jestem na tak
Pozostaje pytanie - co z platyną i przerzucaniem golda z innych serverow na ten ? _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
8 Gru 2013, o 15:28 |
|
Uczeń Heremona
|
@Qmacz - to chyba jasne, że coś takiego by nie przeszło - zabiłoby to ten serwer w zarodku
8 Gru 2013, o 15:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nicolay napisał(a): @Qmacz - to chyba jasne, że coś takiego by nie przeszło - zabiłoby to ten serwer w zarodku Gdyby to bylo jasne to bym o to nie pytal , jaki pozytek miałaby administracja z tego servera, jaki pozytek mieliby modzi , testerzy ( ktorych glowne konto byloby wlasnie na tym serverze ) ? Przezucanie golda by nie przeszlo ? Kazdy robilby to na czarno jezeli byloby to zakazane ... _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
8 Gru 2013, o 15:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Ponownie nie bardzo rozumiem - jak ktoś miałby robić na czarno coś, co byłoby niemożliwe? Nie wiem czy załapałem o co Ci chodzi, ale czy np. o to, że mogę przełożyć sobie 10kk z s3 na ten ewentualny s6? To byłby absurd.
Teraz wydaje mi się że masz na myśli po prostu to, czego byliśmy świadkami przy wprowadzeniu s5. Mianowicie, że bogaci gracze oferują, dajmy na to, 1kk na starych serwach za 200k na nowym. Jeżeli o to, to nie sądzę aby ktoś miał tego zabraniać - newbe byliby o krok do tyłu, ale nie jest to jak dla mnie powodem, by zakazywać takich zamian. _________________
Spoiler:
|
8 Gru 2013, o 17:30 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Sie 2013, o 16:19 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Ccccome |
Nicolay napisał(a): Ponownie nie bardzo rozumiem - jak ktoś miałby robić na czarno coś, co byłoby niemożliwe? Nie wiem czy załapałem o co Ci chodzi, ale czy np. o to, że mogę przełożyć sobie 10kk z s3 na ten ewentualny s6? To byłby absurd. Teraz wydaje mi się że masz na myśli po prostu to, czego byliśmy świadkami przy wprowadzeniu s5. Mianowicie, że bogaci gracze oferują, dajmy na to, 1kk na starych serwach za 200k na nowym. Jeżeli o to, to nie sądzę aby ktoś miał tego zabraniać - newbe byliby o krok do tyłu, ale nie jest to jak dla mnie powodem, by zakazywać takich zamian. Nie ma i nie będzie możliwości wymiany kasy/platy/itemków z serwa na serwer chba że prywatnie pomiędzy graczami. |
9 Gru 2013, o 00:07 |
|
|
Próbkę takiego serwera możecie zaznać na .ru zakaz pisania na czacie po polsku, rary to wyjątek i anomalia, a co dopiero złoto żeby je naprawić... złota brakuje nawet na full eq na 6 lvl od kowala... nikt nie ma jakieś super postaci - mając 650 hp na 24 lvlu każdy się cieszy
|
9 Gru 2013, o 22:10 |
|
Strona 5 z 5 |
[ 50 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 185 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |