Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskazinik jednoręczne/dwuręczne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Gru 2013, o 22:31 Posty: 6 Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ProrokDrut |
witam w tej sugestji chciałbym dać taki pomysł aby do gry nad mieczami i jakimis toporkami pisało czy dana żecz jest jednoręczna czy 2 ręczna i to na tyle
_________________ 32 ryc przyjaciuł poznaje się w biedzie nie w bogactwie mędrca w gniewie[color=#008000]bohatera na wojnie [/color] |
3 Sty 2014, o 14:53 |
|
Administrator
|
Aha, a powiesz mi jeszcze po co wprowadzać coś co już istnieje?
Spoiler:
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
3 Sty 2014, o 15:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
czytal FAQ? czy nie? bo tam jest wyraznie (albo bylo) co oznacza II nad bronia - temat do zamkniecia. (to ja wpadlem na pomysl by dodali druida moze).
Rzuff widac ze to nowy gracz (aczkolwiek na forum niewiele miesiac jest)i moze nie wiedzial ze cos takiego jest (ja po 3miesiacach grania dopiero zauwazylem xD) |
3 Sty 2014, o 16:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |