Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
morph
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pomysl krotki: mozliwosc zmorphowania tarczy w miecz jednoreczny (staty pozostaja takie same) a takze mozliwosc morphu 2recznego miecza na 2 miecze jednoreczne ( to samo tyczy sie toporow). Nie wiem jak wy ale chcialbym widziec mojego ryca z 2. mieczami :p albo barbe z2 toporkami ( z reszta miniaturka barby dzierzy 2 toporki nawet). Oczywiscie to tylko morph wiec nie zmieni sily atakow lecz wyglad sam. (Blokowac 2 mieczami tez mozna a blok tarcza nedzie dzialal na zmorphowanej tarczy w miecz)
|
|
6 Sty 2014, o 14:26 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Zapomnij , raz nawet chciałem tylko zmorfować tasak na ognisty młot i też nie szło bo to cięte a to obchudowe ( głupie to jest )
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
6 Sty 2014, o 16:29 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A jak to się będzie miało do fizjonomii obrony rycerza tarczą? Aktywuje buff "Tarcza" i dokonuje obrony z mieczami? Nie widzi mi się takie rozwiązanie.
Tak samo barbarzyńca atakujący krytycznym- oba trzonki toporów połączone w rękach. W takie zmiany należałoby wingerować również przekonstruowanie postaw atakujących postaci, aby wyglądało to w miarę prawdziwie. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
6 Sty 2014, o 16:42 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Chyba ze traktujemy morf jako czar nakladający iluzję. Bronisz się mieczem który w rzeczywistosci jest tarczą ale wyglada jak miecz
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
6 Sty 2014, o 17:13 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |