Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Ulepszanie eq
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Lip 2013, o 10:46 Posty: 3 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Rain |
witajcie chciałbym przedstawić moją propozycje do ulepszania eq dla kazdego lvl mianowicie zeby h-lvl nie puakali ze bosy za trudne to mozna by było wprowadzic "czasowe" ulepszenia eq w dane resy . Ulepszenia nie były by duze od 1-10 w resy np uroki. haczyk ? mozna by było tylko ulepszac ringi w resy na magiczne a eq typu spodnie i klata w resy fizyczne
|
31 Gru 2013, o 15:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dziwne raczej nie przejdzie bardziej resy dla petów by się przydały
_________________ Cidies dr 35lvl Abisasin łuk 18lvl To że mam 13 lat to nie znaczy, że jestem idiotą. |
31 Gru 2013, o 18:50 |
|
Uczeń Heremona
|
@up jedno drugiego nie wyklucza.
Co do tematu - owszem resy są przydatne ale przy tym powstaną czołgi nie do tknięcia. Sam w sobie pomysł mi się podoba ale przedałoby się jakieś ograniczenie. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
31 Gru 2013, o 18:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bosy dla high lvl'i mają być trudne i powinny takie pozostać. Spojrzyj na nowe sety, w których jako pierwsze przedmioty typu spodnie czy zbroja dodają resy. Czasowe ulepszenia to chyba nie tędy droga. Postacie +100lvl są i bez tego bardzo mocne, a takowe ulepszenia dla midków czy małych graczów nie mają sense skoro i tak bossy z ich przedziału będą za kilkanaście poziomów kładli jak domino.
Edit: down- No małe niedopatrzenie, ale zauważmy, że te engame'owe dają po cztery resy, co po skompletowaniu setu daje +20. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" Ostatnio edytowany przez Dragonn, 6 Sty 2014, o 19:52, edytowano w sumie 1 raz |
31 Gru 2013, o 19:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Kullosy Reffa i zbrojki z szatana też dają resy c:
_________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
6 Sty 2014, o 18:00 |
|
Uczeń Heremona
|
Oj nie przejdzie, to po prostu kompletnie rozwali balans, a bardziej uparci i majętni przekroczą magiczne 80% nawet...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
7 Sty 2014, o 01:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |