Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Priv
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Każdy z nas miał taką sytuację, że pisze komuś coś na priv a ta osoba w tym czasie się wyloguje. W tedy to co napisaliśmy po wciśnięciu entera znika. I mój pomysł jest taki aby na chacie dodać informację taką jak w znajomych po wylogowywaniu się "***** wyszedł z gry". Gdybyśmy widzieli takową informację, zapobiegło by to ponownemu pisaniu tej samej wiadomości. Co jest bardzo uciążliwe jak się jest np. na bosie jakimś.
Może ten pomysł jest kosmetyczną zmianą, ale przy dzisiejszych lagach i wywalaniach z serwerów byłoby to przydatne. _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
12 Lut 2014, o 19:03 |
|
Chodząca legenda
|
Chodzi o to, żeby pojawiła się nam na czacie priv informacja, że nasz rozmówca wyszedł z gry, w momencie kiedy to nastąpi, a nie kiedy wyślemy wiadomość?
Jak tylko o to chodzi, to mi chyba nie przeszkadza, ale też nie uważam, że jest to potrzebne. Z wieloma osobami po prostu kończę rozmawiać, a to czy później się wylogują czy nie to jest mi obojętne, a wynika z tego, że dostałbym taką informację. Chyba, że przy używaniu opcji /clear informacje takie również nie będą wyświetlane jak nicki rozmówców. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
12 Lut 2014, o 19:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Legionistaa napisał(a): Każdy z nas miał taką sytuację, że pisze komuś coś na priv a ta osoba w tym czasie się wyloguje. W tedy to co napisaliśmy po wciśnięciu entera znika. I mój pomysł jest taki aby na chacie dodać informację taką jak w znajomych po wylogowywaniu się "***** wyszedł z gry". Gdybyśmy widzieli takową informację, zapobiegło by to ponownemu pisaniu tej samej wiadomości. Co jest bardzo uciążliwe jak się jest np. na bosie jakimś. Może ten pomysł jest kosmetyczną zmianą, ale przy dzisiejszych lagach i wywalaniach z serwerów byłoby to przydatne. Osobiście post ten dodałbym tutaj --> viewtopic.php?f=121&t=34258 Ten pomysł jest idealny a z Twoim mógłby być jeszcze lepszy _________________ Lvl:132 Na |
12 Lut 2014, o 20:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |