Re: Czas na wielkie zmiany ?
Hej
1. Moderatorzy są zatrudniani od zawsze i więc jakie tu wielkie zmiany proponujesz? BTW własnie na s1 dopiero co jest nowy mod ViconiaDev (mam nadzieję, że nie przekręciłem nicku) i jak dla mnie to jest aktywny.
2. Nie umiem ocenić tej propozycji - nie mam wiedzy merytorycznej o IPB board. Notabene 100$ to juz od dawna bliżej 300 niż 400 zł:)
3. Myślę że ogólnie przydałoby się zarówno na forum jak i w grze więcej danych statystycznych więc tutaj się zgadzam z ideą. Uważam natomiast, że takie opcje są zdecydowanie sensowniejsze w grze niż na forum. Widać po niektórych użytkownikach, że już sam fakt istnienia licznika postów wzbudza w nich niezdrowe reakcje
W grze natomiast widziałbym staty w formie kolejnej zakładki. Przydałby się tam staty zarówno ogólne dla serwa jak i spersonalizowane. Żeby nie tworzyć osobnego tematu podam kilka propozycji, które mi się nasunęły:
- exp/h i gold/hpostaci gracza i średni exp/h i gold/h z serwera w przedziałach np: ostatnia godz., tydz., miesiąc itp
- zabite mobki/h
- wartość kasy postaci gracza i pozycja w rankingu (tutaj bez podawania całego rankingu i wartości innych graczy)
- ded/h i ded/lev również w porównaniu do innych
- czas i exp od ostatniego deda
- ilość umownych km, które przeszła postać
- ilość zabitych graczy i średnia dla serwa
- max krytyk gracza i średnia/ranking
Na początek chyba wystarczy
Pozdrawiam
Lisario