Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Własne Domy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Z doświadczenia wiem, że gdy do gry RPG (czy MMOPRG) wprowadzi się motyw gospodarstwa domowego, to nic dobrego z tego nie wychodzi - jak dla mnie powoduje to tylko niepotrzebne osładzanie dobrego klimatu gry. W paru produkacjach się już z tym zetknąłem - na ogół to pełny niewypał, choć dla mnie wspaniałym wyjątkiem jest Morrowind i system twierdz. Pewnie wielu z Was grało, nie sądzę jednak, by Taern był grą, w której coś takiego mogłoby zainstnieć.
4 Mar 2014, o 21:23 |
|
Uczeń Simona
|
jako miejsce do szybszego odpo/wiekszego depozytu - okej.
jako inste czy co innego - no way. :p |
7 Mar 2014, o 03:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przypominam, że symulator życia macie w pewnej grze.. Gdzie zazwyczaj swoje postaci spalałeś lub topiłeś w basenie.. Taern to MMORPG, a nie gra w Domek dla Lalek.
Nie mam nawet na co dać kontrargument, bo nie widzę sensownej wypowiedzi. Przeciwny. _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
8 Mar 2014, o 10:26 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł ogółem by wypalił jeśli ten dom przynosiłby jakieś korzyści (czy jak kto woli bonusy), dla przykładu mogłoby to być
- wynajmowanie specjalnych petów, które tylko tam można by było nabyć - darmowe teleporty w niektóre miejsca, po odpowiednim poziomie wybudowania - możliwość wytwarzania w nim unikalnych rarów, które tylko tam można nabyć (nie wiem czy przesada ale dla mnie byłoby to ciekawe) lub skinów. To narazie tyle, jeśli coś więcej wymyśle to edytuje i liczę na opinie co do tego |
8 Mar 2014, o 10:43 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
a moze dodamy jeszcze kolczyki i szpilki dla kobiet? bez sensu
_________________ Szukasz Humoru? Zobacz se! https://www.facebook.com/trollowanko |
8 Mar 2014, o 11:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
No cóż, moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu pomysłu to TES V: Skyrim.
O ile w takich singlowych grach domek jest przydatny, o tyle w przeglądarkówce jest to dla mnie bez sensu. Nie przejdzie :p _________________ Powoli rosnący VD \o/ |
8 Mar 2014, o 13:56 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Własne instancje które odpowiadałyby za domy graczy? Ciekawy pomysł, nie powiem. Ale jaki jestbw tym sens? W sumie nie byłoby tam nic ciekawego, co mogłoby być korzystne dla graczy. W końcu mamy już depozyt - oryginalna przechowalnia temow i kasy. W dodatku są także gildie. Mogą posiadać dzialki i budynki, a to mi wystacza. Mając domek musiałabym wydawać kasę, a i tak już to robię na gildię.
Nie przejdzie _________________ Łączy nas jedno : pragnienie powrotu do ojczyzny inspirowane bratobójczymi walkami nie mającymi prawdziwego sensu. S2 <-- Rrroma 59 lvl , ( rycerz ) gildia FTT S2 <-- Alena 42 lvl ( vd) ... nieaktywny |
8 Mar 2014, o 17:05 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 419 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |