Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Knebel
Knebel
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
Jak ostatnio dostałem knebla (niezasłużenie bo najpierw powinien jak już coś to być warn) to zauważyłem że wtedy nie można pisać nawet na czacie gildyjnym. Moja propozycja polega na tym żeby znieść blokadę na czacie gildyjnym bo to bardzo utrudnia komunikacje w gildii. Jak ktoś proponuje wypad na bossa to musisz do niego na priv pisać a reszta gildii nawet nie wie że chcesz iść. Też jak jest jakaś dyskusja to lepiej ze wszystkimi pisać na jednym czacie niż z 15 osobami w tym samym czasie. Nie wiem czy to zostanie wprowadzone ale myślę że wielu graczy jest tego samego zdania.
|
2 Kwi 2014, o 19:52 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Było, nie przejdzie. Kara to kara itp itd. Zawsze masz ts/priv
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
2 Kwi 2014, o 19:57 |
|
Administrator
|
Po pierwsze: kara to kara, powinieneś się cieszyć, że możesz pisać na drużynowym i w walce.
Po drugie: kto powiedział że najpierw powinien być warn? Od tego co powinno być jest regulamin, a nie widzimisie graczy. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
2 Kwi 2014, o 19:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
Dostałem knebel od razu za błahostkę a nie uważacie że w gildii nawet co się pisze to i tak zostaje w gildii i nie ma wpływu na inne czaty
|
2 Kwi 2014, o 20:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 453 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |