Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mały pomysł podczas handlu
Mały pomysł podczas handlu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
jak dobrze pamietam to te odstepy juz istnieja... a pomysl by dac znak np 1k za 1000 przewijal sie wiele razy.
|
28 Kwi 2014, o 20:22 |
|
Uczeń Simona
|
@up
Prawda. Odstępy istnieja, ale tylko u ciebie, tzn w twojej proponowanej ofercie. Załóżmy ty oferujesz 1kk to ci wyskoczy 1 000 000, a gdy twój kupiec próbuję zaoferować ci kasę to pisze 1000000 I pomysł polega na tym, aby również u kupca były odstępy co 3 cyfry _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
28 Kwi 2014, o 20:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hej odstępy są potrzebne bo obu stronach handlu po prostu.
Pomysł z 1k, 1kk itd to chyba bez sensu. Ale kolejna kwestia z tym 0 na poczatku jest istotna, co nawet udowadnia ten post: Basfau napisał(a): Mi to nie jest potrzebne. Wystarczy wiedzieć ile wpisać zer... Przykładowo muszę zapłacić 100k, to włączam myślenie, które podpowiada, że trzeba stuknąć raz w 1 i pięć razy w 0. Bas no ja właśnie o tym pisze, że tak nie jest. Masz jedno 0 na starcie i jak wciśniesz 5 razy zero to uzyskasz 1 mln a nie 100k. pozdr Lisario |
28 Kwi 2014, o 20:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak mało pracy a dużo da . Świetny pomysł . Nie raz tak się ludzie mylą
_________________ |
29 Kwi 2014, o 14:27 |
|
Uczeń Heremona
|
lisarioIII napisał(a): Basfau napisał(a): Mi to nie jest potrzebne. Wystarczy wiedzieć ile wpisać zer... Przykładowo muszę zapłacić 100k, to włączam myślenie, które podpowiada, że trzeba stuknąć raz w 1 i pięć razy w 0. Bas no ja właśnie o tym pisze, że tak nie jest. Masz jedno 0 na starcie i jak wciśniesz 5 razy zero to uzyskasz 1 mln a nie 100k. pozdr Lisario A ja z przyzwyczajenie zaznaczam to 0, przez co od razu po napisaniu czegoś się maże. i tu jest pies pogrzebany Btw to jest to o czym pisałem (my mamy odstęp, druga osoba nie): _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
29 Kwi 2014, o 14:50 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 256 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |