Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czempy
Czempy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Dragonn napisał(a): RycerzKróla napisał(a): Z Eucerii niby dropa perła (nigdy nie dropłem), z podróżnika leci głowa ale pytanie po co ją trzymać? Tak dla rozwiania wątpliwości- tak, z Eucerii można zdobyć białą perłe, sam ostatnio ją znalazłem. Głowę podróżnika można sprzedać łowcy z tego co kojarzę, choć pojawia się on dosyć rzadko. A dla dodatkowego rozwiania wątpliwości, to taką perełkę można u Leili w porcie sprzedać. Podobno u kogoś jeszcze, ale nadal nie rozpracowałem u kogo. Co do samego pomysłu. Podoba mi się opcja wykorzystania championów, które są, a które nic nie dają. Również uważam, że dorobienie im jakiegoś setu to pójście po najmniejszej linii oporu. Dodatkowe itemki, które tak naprawdę nie dają nic prócz możliwości ukończenia zlecenia, byłyby ok. Opcja Bajarza, o której wspomniał Kyth, także mi się podoba. Sam bym nawet podjął wyzwanie w takim konkursie. _________________ |
|
22 Lip 2014, o 13:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Niedawno był temat z psycho Setami więc myśle żeby te 2 tematy połączyć:D A mianowicie z tych czempionów (np.Matacz,Euceria,Pijak. Itp...) wylatywałyby częsci z psycho setów. Szansa na dropa była by niższa w przypadku normalnego setu.
Jeśli komuś to się spodoba postawcię kufelek Za błedy sorki ale pisze z telefonu. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
23 Lip 2014, o 11:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Biedny chłopiec z trentis miałby skupować od nas za kase owe zabawki? śmieszne jak dla mnie , przeciez pomyslec ze bezdomne dziecko lezace na ulicy ma nam za cos placic jest wielką parodią i tak to traktuje.
Zamist nagrody w postaci kasy, wolałbym prestiż/exp/honor/charakter. to by bardziej pasowało do chlopca.. Troche rozsadku z tymi nagrodami.. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
23 Lip 2014, o 12:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Argres on jest synem konwojenta , z którego korzysta każdy i na pewno dostaje solidne wypłaty, a synek dostaje kieszonkowe
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
23 Lip 2014, o 14:28 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |