Strona 4 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drogowskaz
Drogowskaz
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
@ llwyd Blaidd
Każdy otwierając swoją mapę mógłby dodać sobie kropkę, gwiazdkę, czaszkę(cokolwiek), zedytować dany obiekt i podpisać. Szczerze przyznam się, że pisząc o tym miałem na myśli system jak w WoW'ie, gdzie mapa jest ogromna i zaznaczało się na przykład występowanie złoża, kwiatka albo jakiegoś rzadkiego potwora. |
|
25 Lip 2014, o 21:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Kossuth napisał(a): Szczerze przyznam się, że pisząc o tym miałem na myśli system jak w WoW'ie, gdzie mapa jest ogromna i zaznaczało się na przykład występowanie złoża, kwiatka albo jakiegoś rzadkiego potwora. Jestem na +. Mapka byla by np. Na cały ekran i można by było sobie zaznaczyć pinezka albo czyms innym Trentis/Zamek/Alalir itp. Takie coś jest w grach jak i na stronach społecznościowych np. Facebbok,Nasza Klasa _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
25 Lip 2014, o 21:48 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Mi również pomysł się podoba ale drogowskazy też postawmy
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
26 Lip 2014, o 07:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
@Elfnocy
Tak, oczywiście. Idea map jest dodatkiem do Twojego pomysłu |
|
26 Lip 2014, o 13:22 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |