Witam
Hej Crazy pozdrawiam serdecznie, miło Cie znowu widzieć
No fakt pagony brzmią znacznie lepiej i zgadzam siez Toba że pomysł z odznaczeniami sam w sobie ma sens. Tylko z drugiej strony istnieją już w grze osiągnięcia prawda?
Więc mamy już fajną podstawę, która jedynie potrzebuje odświeżenia i reformy. Zarówno zmian w nazewnictwie (było już wielokrotnie poruszane) jak i jakochkolwiek premii, bonusów z nich wynikających. Oczywiście, że nie powinny to być jakieś duże ułatwienia ale jakakolwiek namiastka powodująca, że gracze mają parcie na dane osiągnięcia i tyle. I jestem zdecydowanie za takim pomysłem, dotyczącym wszystkich leveli.
up@SZCZURMAN - a co to zmieni czy próg jest na 140 czy na 150? Tym bardziej, że ile by to nie było expa do tych 10 czołowi nolifowie natychmiast wóciliby do starego systemu gry: exp, exp i exp. I po niedługim czasie miałbys na kazdym serwie tych kilku 150 lev.
I tutaj płynie przechodzimy do odpowiedzi na post Szymdaro (notabene post będący 100% offtopem!). Ja napisałem mój post i podałem Twój przykład kolego jako właśnie przykład idealnie pasujący to tego tematu. Napisałem wyraźnie, że nie mam nic personalnie do Ciebie. W żaden sposób nie sugerowałem, że Cię znam na wylot ani mam do Ciebie zarzuty. To co napisałem, że przyznałeś lub nie, pochodziło z Twoich postów. Wiec może nie zarzucaj mi bezpodstawnie braku czytania ze zrozumieniem i pisania bzdur a ogarnij to co sam o sobie na tym forum piszesz.
Tym bardziej, że rzucasz się gdzie sobie zaprzeczasz i robisz to w tym samym zdaniu - proszę cytat:
Ja piszę:
lisarioIII napisał(a):
Wcześniej nolifił (chociaż zaprzecza
) ...
Ty piszesz:
Szymdaro napisał(a):
Powiedz mi proszę na jakiej podstawie tak twierdzisz, gdzie ja zaprzeczam?
I dalej zaczynasz zaprzeczac, ze nolifiłeś:
Szymdaro napisał(a):
Grałem dużo, dużo więcej niż teraz, ale moim zdaniem do nolajfienia to mi było jeszcze daleko, gra była na końcu kolejki za obowiązkami i innymi rozrywkami...., nigdy nie grałem w biegu i nigdy nie miałem parcia na poziom. Nigdy nie expilem na siłę...
Czyż nie?
Inny przykład? Proszę bardzo:
Moje twierdzenie:
lisarioIII napisał(a):
On (jak sam przyznał), dopiero po wbiciu 140 levela zauważył, że można grać inaczej.
Tutaj zaczynasz zaprzeczać:
Szymdaro napisał(a):
Gdzie ja coś takiego napisałem? Nie przyznałem, że zauważyłem, że można grać inaczej, każdy to wie dużo wcześniej.
Ale tu już płynie przechodzić do potwierdzenia mojego spostrzeżenia:
Szymdaro napisał(a):
Jednak dopiero po osiągnięciu maksa można plan wprowadzić bez żadnych strat w życie. Kiedyś nie padałem, bo szkoda było expa i wychodziłem normalnie. Teraz wolę zdjąć eq, paść i odpocząć - czasami jest szybciej niż coś bić i wychodzić.
Zresztą dla przykładu, może przypomnij sobie np to:
Szymdaro napisał(a):
Moje zdanie się zmieniło trochę z biegiem czasu...... Jest event, jest HH, gracze wbijają po kilkanaście kk na dzień a dla mnie nie ma imprezy, nie spinam się, że mnie nie ma albo nie zarywam nocek, bo trzeba expić, bo za grupkę leci 1,5kk
A zamiast expić czas można przeznaczyć na coś innego, teraz jest sporo nowości
Skupiam się na pozostałych elementach, gram zdecydowanie bardziej dla zabawy niż dążąc do celu, którym był max lvl.
pozdrawiam
Lisario