Re: [IDEA] Urodziny Postaci
Nie to, że jestem pesymista, ale.... Już widzę to oświadczenie
"Brak możliwośći programistycznych" bla bla bla, albo, ze nie ma czasu, nie ma kto sie tym zająć, sa ważniejsze rzeczy w grze.
Ogolie pomysł mi sie podoba, ale nawet podkrelam nawet jak wejdzie to zaraz po targowisku, ktore jak wiemy wejdzie zaraz pod podklasach, a podklasy wejda zaraz po targowisku xD takie kolo nam sie zrobi coraz to większe, aż w koncu tylko najstarsi wyjadacze beda pamietac cala liste "planow".
Dodam coś na temat bo zaraz bedzie, ze tylko spamuje w temacie.
nagrody nie są bardzo wielkie jak na rok gry, weźmy pod uwage s4 na którym hh to wlaściwie codzienność dla graczy. Czyli takie godzinne hh dla solenizanta to nic wielkiego, o ile bedie miał z kim je wykorzystać.
Skin bardzo fajna opcja, ale na krótka mete, ponieważ gdy nagle 1000 graczy bedzie biegac w tym samym helmie straci on swoją wartość.
20k*lvl hmmm mając 100lvl otrzymamy 20000 * 100 = 2000000 kaski co w sumie dla 100 lvl nie jest bardzo dużo, taki gracz jest w stanie w ciagu 2-3 dni uzbierac tule kaski.
2,5% bonusu do expa niby nic na, lvl 50 czy 60, ale majac juz 800kk expa to gratisowo mamy 20kk gratis, niby mało niby dużo zależyjak na to patrzec.
2h wiekszej szansy na drop to szału nie robi gdyż, gracz chce iść na gorzałeczke zaczyna sie bardzo fajne, ale uzbierać team to tracimy kilkanascie może kilkadziesiat minut dodatkowo czyszczenie insty to czas od 30minut do 50 zalezy od teamu, % itd, więć w skrócie 2h to czas na 1 bossa na wyższym lvl, a jak wiemy zlocić coś to kwesta fartu i nawet x10 może nie przynieść efektu
To by było na tyle sory, ze tak sie rozpisałem