Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwery
Serwery
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Lip 2014, o 19:55 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Aconcaq |
Hej, mam pomysł żeby serwery 1-5 połączyć w jeden serwer.
Nowy serwer będzie miał nazwę taką jaką Admin ustali. Składam ten mój pomysł ,ponieważ został stworzony serwer HC (hardkor) i większość graczy zaczęła grać na nim i już ,np. na s5 nie dość że trudno było znaleść team na bossy to teraz wogóle.Coś słyszałem też że ma być połączony s3 z s4 połączcie all. (pytanie DLACZEGO te 2 serwy?) a nie wszystkie. |
30 Lip 2014, o 09:33 |
|
Administrator
|
Mnie tam się mergowanie wszystkiego nie podoba (chociaż UE z US to strzał w dziesiątkę, ale to co innego )
Natomiast pomijając już wszystko, s5 jest serwerem tak specyficznym, że jego połaczenie z jakimkolwiek innyn nie może być brane pod uwagę. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
30 Lip 2014, o 09:42 |
|
Uczeń Heremona
|
S5 za bardzo odstaje od reszty wiekowo, jest zbyt duża różnica między topką tego serwera, a pozostałych. Poza tym charakteryzuje go inny regulamin.
30 Lip 2014, o 09:47 |
|
Chodząca legenda
|
AcoNcaQ napisał(a): Hej, mam pomysł żeby serwery 1-5 połączyć w jeden serwer. Nowy serwer będzie miał nazwę taką jaką Admin ustali. Składam ten mój pomysł ,ponieważ został stworzony serwer HC (hardkor) i większość graczy zaczęła grać na nim i już ,np. na s5 nie dość że trudno było znaleść team na bossy to teraz wogóle.Coś słyszałem też że ma być połączony s3 z s4 połączcie all. (pytanie DLACZEGO te 2 serwy?) a nie wszystkie. Podobno większość ludzi sądzi, że większość ludzi to idioci - ale nijak ma się to do kategorii mierzalności... Tak i Twoje stwierdzenie można wrzucić do tego worka... _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
30 Lip 2014, o 13:42 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |