Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kimerul Mag
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Hej.
W związku z dosyć znacznym powiększeniem lasu koldów, proponuję zwiększenie czasu na odnalezienie Maga o ok. 2 minuty. Myślę, że aktualny czas (13 min) był zrobiony pod stare mapki, a teraz jednak trzeba dłużej pochodzić szukając go _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
29 Cze 2014, o 21:46 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Moim zdaniem czasu starcza (mi tak nie wiem jak innym) to zależy od szczęścia
_________________ Ryc-100 lv wbity 16.11.2014 Przerwa 2016-07-22 Przerwa Oczekiwanie na 3D 24-03-2019 no i czas by wrocic do gry Sejmi-Mosiek na mięsko w Tydzień https://www.youtube.com/channel/UCrBRqb ... vtVeUg_t8A |
|
29 Cze 2014, o 21:51 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mag i tak jest przekoxem dla low lvli więc nie ma sensu zwiększać czasu.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
30 Cze 2014, o 10:33 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
15 minut na zlecenie zdecydowanie starcza, ba powiem że to nawet za dużo gdy się wie jak szybko znaleźć maga^^
Wystarczy czekać na niego w miejscu gdzie zawsze respi. Ja zazwsze po zabraniu klucza ,udaję się do orczej jaskini i po nie całych 5 minutach sie na bank pojawia Robię to w taki sposób; http://screenshooter.net/100010485/etrduoo Mag szuka mnie , nie ja szukam maga:P _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
30 Cze 2014, o 12:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ja od siebie dodam że w lesie koldów respi się dokładnie w 3 miejscach, i to blisko siebie więc problemu z jego znaleziskiem nie mam.
Zawsze jak biorę zlecenie to biorę właśnie z lasu koldów bo tam jest pewniak, tak jak w jaskini którą podał ArGes. _________________ Lvl:132 Na |
|
30 Cze 2014, o 13:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja dzisiaj wziąłem z ciekawości, by zobaczyć czy faktycznie jest go ciężej znaleźć.
Czas kiedy gra malo ludzi- godziny poranne. Stwierdzam, że jest nie do znalezienia, i to tylko strata czasu. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
2 Lip 2014, o 09:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wątpię żeby powiększenie lasu koldów aż tak drastycznie wpłynęło na to zlecenie. Faktem jest, że nie grałem na nowej mapce, ale przed upkiem maga udawało mi sie znajdować prawie za każdym razem. Bez większych trudności.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
2 Lip 2014, o 11:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ciut nie w temacie, ale nowego o magu zakładać nie chciałem. Weszły kamyki tresera, może warto dodać je do nagród u maga, trochę urozmaici jego nagrody, a i niektórzy będą z większym zapałem go szukać.
_________________ Dubhenn haern am glandeal, morc'h am fhean aiesin. Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy. [ ALiien ]: widać, że nie ryc tylko paladyn |
|
31 Lip 2014, o 11:25 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Kichak napisał(a): Ciut nie w temacie, ale nowego o magu zakładać nie chciałem. Weszły kamyki tresera, może warto dodać je do nagród u maga, trochę urozmaici jego nagrody, a i niektórzy będą z większym zapałem go szukać. Gratuluję,
Spoiler:
Chowam w spoiler i przyznaję ostrzeżenie za spam. rzuff PS Pomysł całkiem fajny _________________ Lvl:132 Na |
|
31 Lip 2014, o 20:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |