Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nagroda za Awans poleconego
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Przed podklasami:P
Czyli przed nigdy:P To tak jakby powiedzieć nie przejmuj się to nie jest nieskończoność to tylko nieskończoność minus 1:D Nie wierze w podklasy nawet bardziej niż nie wierze w to, że spadnie mi epik:) _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
14 Gru 2013, o 22:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Podklasy, targowisko to tylko utopia, szklane domy którymi nakarmili nasze umysły żeby ludzie nie pouciekali z gry żyjąc nadzieją że może wkrótce. Co do nagrody jest rzeczywiście mała i moim zdaniem zwykłe codzienne losowanie jak w przypadku premium było by nawet lepsze.
HM a może powiesz gdzie na waszej rozkładówce znajdują te tematy o których wspomniałem w pierwszym zdaniu? _________________ |
|
15 Gru 2013, o 10:22 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Fajny temt. jestem jak najbardziej za + dodaj ankiete
_________________ OUT S1 |
|
4 Lis 2014, o 19:17 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 83 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |