![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodanie jaskiniowych potworów do bandytów
Dodanie jaskiniowych potworów do bandytów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Paź 2014, o 10:25 Posty: 59 Miejscowość: Włodawa Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy ![]() |
Hej.
Jak w temacie w jaskiniach herszta mamy draby,złodziejki,rzezimieszki(czy jakoś tak). Wpadł mi pomysł dodania do osiągnięcia bandyci właśnie te mobki. Lub zrobić nowe osiągnięcie bo na nie akurat niema :C PS dodam ankiete _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru ![]() UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
7 Lis 2014, o 11:15 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 11 Wrz 2014, o 10:12 Posty: 66 Miejscowość: Wlkp Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy ![]() |
Co do osiągnięć.. Tego brakuje dużo nie tylko bandyci. Mogliby się tym zająć. A co do bandytów to raczej bym ich nie wprowadzał bo przecież nie będziesz bił tego ścierwa przez całą grę. Co innego jeżeli chodzi o gorzałkę/lód. Tutaj tak samo brak osiągnięć a ciekawi mnie ile ich już przeżyłem.
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
7 Lis 2014, o 11:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |