Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ekwipunek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Paź 2014, o 17:57 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Falaafel |
Chciał bym złożyć propozycje żeby eq które mamy na innej postaci można było przełożyć na inną swoją postać, oraz je założyć na tej 2-giej postaci. Gdyż Dr i VD mają podobne wymagania jeżeli chodzi o eq a jak mam DR na 40lvl i VD na 40lvl i kupić do nich 2 takie same eq to mnie to wyjdzie kupe kasy
|
8 Lis 2014, o 09:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
To sobie kupuj rary NU.
Nie dla pomysłu. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
8 Lis 2014, o 09:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Właśnie dlatego istnieją przedmioty NU.
_________________ Lvl:132 Na |
8 Lis 2014, o 10:03 |
|
Uczeń Simona
|
Były już kiedyś o tym tematy szybko zamykane.
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
8 Lis 2014, o 11:03 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Paź 2014, o 17:57 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Falaafel |
Przedmioty NU istnieją ale rary NU nie a to by był dobry pomysł według mnie
|
8 Lis 2014, o 14:44 |
|
Uczeń Heremona
|
Rary NU też istnieją(jak chcesz to moge podesłać więcej screenów z NU rarami) - http://screenshooter.net/100135090/irueuor
A co do pomysłu- skoro rary NU istnieją tzn. że jest niepotrzebny _________________ _______ |
8 Lis 2014, o 14:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 106 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |