Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Świątynia w gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tylko szkoda że ekipa nie zauważyła i się od powstania tematu aż do dnia dzisiejszego nie wypowiedziła...
@Basfau Wiem, że był poruszny nawet to sam uwzględniłem. Temat w głównej mierze powstał dla zmiany sposobu ładowania świątyni, a temat karmienia też jest potrzeny więc go dodałem. Co do tego co napisałeś.. To, że ktoś nie wpłaca na często świątynie (czego sam jestem przykładem, a jednak proszę o wprowadzenie rozwiązania indywidualnego ), tak samo z jedzeniem dla petów. Jeśli je wpłacają żarcia z przyczyn prywatnych ale wpłacają składkę tygodniową, to nie można takiej osoby od razu wywalić. Jak totalnie nic nie robi to już inna sprawa. Miło by było gdyby ktoś z ekipy się odezwał. HM? _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
19 Gru 2014, o 22:01 |
|
Uczeń Heremona
|
U nas jest system dawania środków przeznaczonych na buffki jakiemuś strategowi/kanclerzowi indywidualnie, potem jest to podliczane. Wszyscy są zadowoleni z tego systemu i sprawdza się znakomicie. Widać jak kto gra i czy wpłaca czy nie. A jak ktoś nie gra to ewentualnie zgłasza nieobecność. Tego systemu jak na razie nie chcę zdradzać.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
19 Gru 2014, o 22:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Coś zawsze to da, ale nadal pozostaje niewygodną formą bo trzeba to podliczać. Podczas kupowania ładunków indywidualnie każdy miałby swoje własne do własnego rozdysponowanie przez czas nieokreślony. Na dzień dzisiejszy wszystkie są razem i każdy ma nieokreśloną liczbe ładunków do wykorzystania podczas ładowania. Dodatkowo czasem się trafiają osoby potrafiące w 1 dzień rozładować świątynie (robi to jedna osoba! Wyprzedzając fakty... nie można wiedzieć kogo się przyjmie, bo jak wiemy są osoby
swietnie się maskujące) Tyle na dziś. Dobranoc _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
19 Gru 2014, o 23:48 |
|
Uczeń Heremona
|
Trzeba podliczać? Szok, niedowierzanie, bo do zachowania porządku trzeba trochę nakładu pracy i zaangażowania. Poza tym wiesz kogo przyjmujesz, a jak da plamy to zawsze można się pozbyć pasożyta. Miałem kilku takich delikwentów - niektórzy byli w szoku kiedy ich uświadomiłem, że muszą wpłacać żarcie na swoje pety
Co do tematu - gildia to ludzie, a nie człowiek to gildia. Gildia polega na współpracy, a nie na zasadzie, że każdy robi osobno. Równie dobrze każdy mógłby sobie założyć swoją własną i korzystać z ładunków ile dusza zapragnie. Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
20 Gru 2014, o 13:05 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
W 100% Cię rozumiem, ale...
Tak ja już wcześniej zostało przeze mnie napisane, były by opcje tak jak w teleporcie. Podsumowując - opcja ładowania za kase/plate zostanie. Zostałaby dodana opcja ładowania indywidualnego z czego są też plusy. Ładując dla siebie nadal możesz korzystać z tej zwykłej, a gdy zabraknie będziesz mieć swoje. Więc nie wiem w czym widzisz problem. Kiedy ja tu ekipę zobaczę? _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
20 Gru 2014, o 17:00 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |