![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dynamiczne Eventy
Dynamiczne Eventy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Spoko "poprawiłem"
|
4 Maj 2015, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 18 Paź 2014, o 23:39 Posty: 57 Podziękowano: 132 razy Otrzymanych podziękowań: 56 razy Nick w grze: Los Serwer: Tolnor ![]() |
Jest dobrze jak jest wygrywa szybszy
![]() _________________ Mag Ognia 140 |
9 Maj 2015, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 10 Wrz 2011, o 11:56 Posty: 172 Podziękowano: 60 razy Otrzymanych podziękowań: 79 razy Nick w grze: Wilgefortz Serwer: Tolnor ![]() |
Ja bym jeszcze dorzucił, żeby na bosach typu sana, obserwator nie działał blok drużyny.
|
10 Maj 2015, o 21:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
luky napisał(a): Ja bym jeszcze dorzucił, żeby na bosach typu sana, obserwator nie działał blok drużyny. Moim zdaniem to się nie opyli bo takie eventy wtedy strasznie stracą na atrakcyjności. Ponieważ nikt nie będzie zwoływał gildii po to żeby "obcy" hopneli przed znajomymi. |
10 Maj 2015, o 21:27 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 10 Wrz 2011, o 11:56 Posty: 172 Podziękowano: 60 razy Otrzymanych podziękowań: 79 razy Nick w grze: Wilgefortz Serwer: Tolnor ![]() |
Na chwilę obecną ktoś kto blokuje sanę nic nie zyskuje, a odbiera innym radość z nagrody. Na obserwatorze nie ma nagród za 2 etap, jest możliwość dropu.
Wg mnie na sanie definitywnie ten blok powinien nie działać, na obsewatorze to kwestia dyskusyjna. |
10 Maj 2015, o 21:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |