Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Maj 2015, o 21:00 Posty: 4 Miejscowość: Bez domu Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Bezdomny |
Zamiast ,,uwięzionego" który jest Petem fizycznym powinni dodać jakiegoś peta dystansowego
_________________ ,,Wojnę wygrywają żołnierze, a generałowie za to dostają pochwały" |
9 Maj 2015, o 22:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bezdomny napisał(a): Zamiast ,,uwięzionego" który jest Petem fizycznym powinni dodać jakiegoś peta dystansowego Planują dodać 2 nowe pety na 30 lvl (dystansowca i debuffera) |
9 Maj 2015, o 22:44 |
|
|
Onion napisał(a): A czy ten pet nie jest w tej chwili petem, który nie zdobywa expa? Jeszcze zdobywa i mam nadzieję, że ekipa sobie nie "przypomni" że Tak jest to pet fizyczny ale z głazu też potrafi przygrzać. |
10 Maj 2015, o 00:49 |
|
Walczący z drzewcami
|
zVirusowany napisał(a): Onion napisał(a): A czy ten pet nie jest w tej chwili petem, który nie zdobywa expa? Jeszcze zdobywa i mam nadzieję, że ekipa sobie nie "przypomni" że Sprawdziłem to na moim rycku i niestety uwięziony aktualnie nie expi, czyli zakładam, że nowe uwięzione mają zablokowany exp, a te, które już ktoś miał wcześniej nadal mogą wbijać lvle. |
10 Maj 2015, o 08:48 |
|
|
Onion napisał(a): Sprawdziłem to na moim rycku i niestety uwięziony aktualnie nie expi, czyli zakładam, że nowe uwięzione mają zablokowany exp, a te, które już ktoś miał wcześniej nadal mogą wbijać lvle. Najprawdopodobniej masz rację. Mój expi na 100% http://screenshooter.net/102245709/Patrzaj130 Mam nadzieję, że po dedzie mu tak zostanie, bo to będzie kolejna rzecz po druidzie, którą ekipa mi "zabierze" ech nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Teoretycznie nie jest to pet jednorazowy tylko questowy. Gacka też dostajemy do questu, a mimo to można go potem mieć. Nie rozumiem dlaczego ten pet nie może być dodany do puli petów normalnie dostępnych tym bardziej, że: Super koksem to on nie jest Wystarczy (mam nadzieję) dodać tylko opcję wykupu od NPC Reszta już jest. [EDIT] Onion, a czy Twój pecik ma odblokowane sloty na eq ? |
10 Maj 2015, o 09:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
Onion napisał(a): Sprawdziłem to na moim rycku i niestety uwięziony aktualnie nie expi, czyli zakładam, że nowe uwięzione mają zablokowany exp, a te, które już ktoś miał wcześniej nadal mogą wbijać lvle. Przepraszam, że wprowadziłem was w mały błąd, ale mój pet nie expi ponieważ na rycu mam lvl 32, a Uwięziony na starcie ma 33 lvl (a myślałem, że 30 ), więc zacznie expić jak wyprzedzę go z lvlem. zVirusowany napisał(a): Onion, a czy Twój pecik ma odblokowane sloty na eq ? Jak najbardziej |
10 Maj 2015, o 09:42 |
|
|
Cytuj: Chciałem zadać pytanie. HM, kiedyś wspominał przy okazji ulepszania petów, że po craftingu wezmą się za modernizowanie petów questowych. -Był już crafting? -ulepszono pety questowe? -jeśli nie to kiedy można się spodziewać (rok,miesiąc) Ponawiam pytanie, ponieważ nikt nie odpowiedział (nieładnie tak ) pomimo tego, że ten temat odwiedzali kolorowi. Hmm a może to głupie pytanie? jeśli tak, to wystarczy napisać "Nie ! ... zamykam" i przenieść do archiwum" |
17 Maj 2015, o 13:21 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |